AP+ nový vizuál Alzaboxy

Nintendo Wii U - Splatoon

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U - Splatoon
5 1 hodnotení
Hra na konzolu - porazte svojich nepriateľov a označkujte vaše územie strieľajúcim atramentom, kalmárom podobné postavičky menom Inklingovia, v novej akčnej strieľačke Splatoon z pohľadu tretej osoby od spoločnosti Nintendo pre konzolu Wii U
Kód:  MWU077 Produktové číslo:  45496334451 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Wii U - Splatoon Predaj skončil

Nintendo Wii U - Splatoon


Splatoon je netradične poňatá chaotická hra, vyvíjaná exkluzívne pre vašu konzolu Wii U, ktorá sa bude páčiť predovšetkým mladším hráčom. Ponúka pestrofarebný svet mesta Inkopolis, v ktorom prebývajú bytosti podobné kalamárom, zvané Inklingovia. Tí spolu radi bojujú o nadvládu nad mestom a je teda isté, že na tomto mieste pokoj nebude nikdy. Zaujímavou túto hru robí predovšetkým netradične pojaté vizuálne spracovanie, ktoré podnecuje fantáziu, a hráč tak má chuť zafarbiť celý šedý svet okolo s pomocou žiarivých farieb. Ak pri tejto činnosti ešte prinesie body svojmu tímu a rozdrví nepriateľov, tým lepšie.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
inko
 

Vitajte v Inkopolis

Vitajte vo rozkvitajúcim mestskom centre, domove Inklingov. Mesto možno vnímať ako obrie centrum, v ktorom sa dá vylepšiť svoju postavu, zbrane, komunikovať s ostatnými hráčmi a predovšetkým - pripraviť sa na atramentovú bitku, ktorá čoskoro otrasie celým mestom v základoch.


Z chobotnice dieťaťom

Inklingovia sú pozoruhodné bytosti, ktoré majú schopnosť rýchlo meniť podobu. Chvíľu sú kalamáre, ktoré sa rýchlo presúvajú po svojom vlastnom atramente, ktorý vypúšťajú po mape, a v ďalšom okamihu sa zmenia na dieťa, disponujúce dostatkom ničivých zbraní, vrátane atramentového dela a valčeka na maľovanie. Touto bleskovou premenou nielen, že prekvapíte svojich súperov, ale takisto si budete môcť svojho Inklinga rôznym spôsobom vylepšiť, aby vyzeral tak, ako vy chcete.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
change
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
colours
 

Online herné módy plné farieb

Pozrite sa na námestie Inkopolis, kde sa práve bojuje, zoraďte sa a postavte sa ostatným tímom v akciou pretekajúcich bitkách. Vaša úloha je jasná - naplniť čo najväčšiu časť herných máp sýtym atramentom. Vyzvite svojich priateľov v režime Turf War, ktorý predstaví akciu 4 proti 4 hráčom. Kto pokryje viac priestoru, vyhral. Samozrejmosťou je tiež systém získavania úrovní a zbieranie hernej meny, ktorá poslúži na odomknutie nového vybavenia a schopností. Pre milovníkov výziev je následne pripravený aj systém bodovaných hier, s pomocou ktorých zistíte, kto je naozaj najlepší. Budujte svoju reputáciu, vylepšujte svoju postavu, zúčastnite sa špeciálnych bitiek a - bavte sa.

Kampaň a režim 1 vs 1

Keď práve nebudete mať náladu zúčastniť sa zúrivých tímových bitiek, príde vám vhod režim hry pre jedného hráča Octo Valley, ktorého cieľom je poraziť zlú Octariánsku armádu a zachrániť vašu priateľku Great Zapfish.

Rovnako tak si určite veľa zábavy užijete aj v režime Battle Dojo, v ktorom dvaja hráči bojujú o to, kto dokáže prasknúť viac balónikov. Jeden hráč môže hrať na televízii a ovládači, zatiaľ čo druhý použije handheldové zariadenie. Jednoduché a neskutočne zábavné!

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
duel
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
custom
 

Nekonečné možnosti úprav

Nové oblečenie a doplnky pre vášho Inklinga nie sú len o tom, vyzerať skvele. Každý kus oblečenia prichádza s rôznymi vlastnosťami, ako napríklad zvýšením rýchlosti, či rýchlejším doplňovaním atramentu. A zároveň - čím viac ich nosíte, tým viac vlastností získavajú. Vyberte si teda také, ktoré nielen, že vyhovujú vášmu štýlu, ale zároveň pomôžu aj na bojisku, aby ste boli šampiónom, ktorému sa v celom Inkopolis nikto nevyrovná.


Kľúčové vlastnosti

  • Úžasné pestrofarebné bitky 4 proti 4 hráčom v režime online
  • Zábavná kampaň pre jedného hráča
  • Režim Battle Dojo pre hru hráča proti hráčovi na jednom Wii U
  • Stovky možností úprav a oblečenie s jedinečnými vlastnosťami
  • Vyberte si z rôznych možností ovládania na Wii U Gamepade - použite gyroskop, ktorý môžete využiť k lepšiemu miereniu a rozhliadaniu sa po okolí
  • Fascinujúce audiovizuálne spracovanie a milý humor
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
closure
 
 

Parametre a špecifikácia

Žáner
Detský Hotovo!
Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!
Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Detský Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Wii/Wii U Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U - Splatoon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - Splatoon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Splatoon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Splatoon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii U - Splatoon.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií