Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nintendo Wii U - Super Smash Bros

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U - Super Smash Bros
4,5 2 hodnotení
Hra na konzolu - ste pripravení na bojovku plnú dych vyrážajúcej akcie, v ktorej sa stretávajú slávne mená z obľúbených Nintendo sérií s hosťujúcimi hráčmi? Pestrý výber herných režimov, online multiplayer, možnosť úpravy vášho bojovníka a historicky najväčšia zostava hrateľných postáv robia zo Super Smash Bros. skutočný súboj vekov.
Kód:  MWU072 Produktové číslo:  45496333614 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nintendo Wii U - Super Smash Bros Predaj skončil

Nintendo Wii U - Super Smash Bros

 Super Smash Bros

Super Smash Bros pre Nintendo Wii U je prvá prenosná verzia hry v sérii a umožňuje bojovať až štyrom hráčom zároveň v lokálnom režime alebo v on-line multiplayerovom móde s použitím najpopulárnejších postavičiek. V širokej škále hviezdnych hrdinov sa na prvých miestach nachádza Mário, Link, Samus, Sonic, Pac-Man, Pikachu aj práve notifikovaný Meta Knight. Niekto má radšej skôr neopozerané tváre, medzi ktoré patrí Mega Man, Little Mac a Palutena. Dokonca si môžete na súťaženie úplne po prvýkrát zvoliť svoje vlastné Mii postavičky. Najnovšie si môžete dokonale vyladiť vlastnosti zvoleného bojovníka.

 

Konečne poriadna bojovka do každého vrecka

 

Prebite sa cez Smash Run - nový mód exkluzívne pre verziu na Nintendo 3DS, ktorá dáva možnosť až štyrom hráčom objavovať rozsiahle bojiská a zrážať nepriateľov zo všetkých možných Nintendo hier. Likvidujte záškodníkov a pozbierajte najviac bonusov. Užijete si aj súboje s poriadne prefíkaným bossom, ktorý vás v priebehu sekundy nepozornosti rozpučí ako malinu. Svoje zručnosti si môžete zdokonaľovať rôznymi bojovými výzvami. Úplne ideálna hra do vášho vrecka. Nudné cesty do školy už nikdy nebudú také, ako predtým.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!
Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
Wii U Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Wii/Wii U Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U - Super Smash Bros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - Super Smash Bros . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Super Smash Bros. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Super Smash Bros. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Super Smash Bros - Nintendo Wii U.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií