Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Nivona NICR 759

Zobraziť katalóg
Nivona NICR 759
5 3 hodnotení
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti a do kancelárie, príkon 1455 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 2,2 l, automatické vypnutie, časovač, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s Nivona App, rozmery 34 × 24 × 46 cm (V׊×H), hmotnosť 8,5 kg
Kód:  NIVAK596 Produktové číslo:  NICR 759 Stránky výrobcu

Nivona NICR 759

Automatický kávovar NIVONA vám denne umožní vychutnať si chuť kávy z čerstvo namletých zŕn. Je navrhnutý na jednoduchú obsluhu, príprava nápoja je otázkou stlačenia jedného tlačidla. Navyše je schopný súčasne urobiť dve porcie kávy, čo je skvelé, ak chcete rýchlo urobiť kávu pre seba a niekoho ďalšieho. Umožňuje flexibilitu v príprave všetkých vašich obľúbených kávových nápojov. Plnoautomatický kávovar je schopný sa prepojiť s inteligentnými mobilnými zariadeniami, a tak ho môžete na diaľku napríklad zapnúť či nastaviť prípravu kávy. Automatický kávovar NIVONA je navrhnutý tak, aby svojou kapacitou uspokojil aj firemné a gastro prevádzky.

Automatický kávovar Nivona NICR 759 ...
Automatický kávovar Nivona NICR 759 ...

Hlavné vlastnosti automatického kávovaru Nivona NICR 759

  • Automatický kávovar NIVONA očarí každého nadšenca kávy
  • Automatický kávovar s kovovým mlynčekom odoláva mechanickému poškodeniu
  • Káva je v kávovare stláčaná pod tlakom 15 bar
  • Objem nádržky na vodu je 2,2 l
  • Materiálom automatického kávovaru NIVONA je plast
  • Z mliečnych receptúr sa dá pripraviť latte macchiato, caffe latte a cappuccino
  • Z nemliečnych receptúr je na výber espresso, ristretto, americano, lungo a káva
  • Nechýba tiež teplé mlieko, mliečna pena a horúca voda/čaj
  • Kávovar na zrnkovú kávu si dobre porozumie s Nivona App
  • Prepojíte ho pomocou Bluetooth
  • Inteligentné technológie: diagnostika porúch, návod v aplikácii a mobilná aplikácia
  • Chuť kávy modifikuje nastaviteľnosť teploty nápoja, nastaviteľnosť pomeru kávy a mlieka, nastaviteľnosť veľkosti nápoja a nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy
  • Nádoba na 250 g kávových zŕn
  • Funkcia: funkcia horúcej vody, časovač, príprava dvoch šálok naraz, príprava nápoja jedným stlačením, automatické vypnutie, nastavenie obľúbených nápojov a inteligentný

Nechajte sa rozmaznávať unikátnymi funkciami plnoautomatického kávovaru

Plnoautomatický kávovar NIVONA využíva technológie a funkcie, ktoré vám spríjemnia jeho použitie. Až dostanete chuť na kávu, ľahko z pamäte prístroja zvolíte svoj obľúbený nápoj a za pár sekúnd už si môžete pochutnávať na skvelej káve. Vďaka funkcii horúcej vody budete mať rýchly prístup k horúcej vode priamo z kávovaru, čo je praktické, ak nemáte v dosahu samostatnú varnú kanvicu. S časovačom môžete jednoducho nastaviť čas, kedy chcete, aby sa kávovar automaticky spustil a začal pripravovať kávu. Postačí napríklad nastaviť čas pred odchodom do práce, kávovar sa automaticky spustí a vy budete mať po návrate domov ihneď šálku čerstvej kávy. Po uplynutí určitej doby nečinnosti sa plne automatický kávovar sám automaticky vypne s ohľadom na šetrnosť k životnému prostrediu a bezpečnosť používateľa. S touto funkciou znižujete mieru opotrebovania kávovaru a zaisťujete jeho dlhšiu životnosť.

Automatický kávovar Nivona NICR 759 ...
Automatický kávovar Nivona NICR 759 ...

Smart automatický kávovar NIVONA

Inteligentný automatický kávovar NIVONA sa stane neoddeliteľnou súčasťou vášho domova. Intuitívne ovládanie a inteligentné funkcie prístroja zaistia jednoduchú a príjemnú obsluhu. Ponúka prepojenie s inteligentnými technológiami, ako je Nivona App, vďaka ktorým sa ku kávovaru pripojíte cez svoj telefón či tablet, a to odkiaľkoľvek. Vďaka funkcii diagnostika porúch je plnoautomatický kávovar schopný sám rozpoznať prípadnú chybu a zároveň vás oboznámiť s možnosťami riešenia problému. Využitie všetkých dostupných funkcií predpokladá prepojenie smart kávovaru s aplikáciou pomocou Bluetooth.

S čerstvo mletou kávou vždy zažite domácu pohodu

Automatický kávovar NIVONA vám zaručí autentický kávový zážitok s čerstvo namletými zrnami. Celkom 3 stupne hrubosti mletia vám umožnia preskúmať širokú škálu chutí a textúr kávy, čo je ideálne na prípravu rôznych kávových nápojov. Umožňuje tiež nastavenie množstva mletej kávy. Kávovar na zrnkovú kávu disponuje kovovým mlynčekom, ktorý je robustný, odolný proti nárazom aj voči prípadným nečistotám. Káva sa v stroji stláča pod tlakom 15 bar, to je dostatočné na prípravu espressa alebo kapučína, ako ho poznáte z kaviarní. K mlynčeku patrí aj senzor množstvo kávových zŕn v zásobníku. Zásobník na kávové zrná má dostatočnú kapacitu 250 g, vďaka tomu ho nebudete musieť neustále dopĺňať.

Nastavte si chuť kávy podľa svojho gusta

Automatický kávovar NIVONA nielen pripraví kávu, ale aj perfektne doladí jej chuť. Tú zariadi okrem iného funkcia nastavenia teploty nápoja, ktorá vhodne zvolí ideálnu teplotu sparenia kávy a dosiahne tak jej neodolateľnú arómu. Plnoautomatický kávovar je vybavený automatickým mliečnym systémom, len naplníte nádržku a necháte prístroj, aby urobil svoju prácu. Vychutnajte si doma dokonale nadýchané Latte Macchiato, Caffe latte a Cappuccino. Aby vaša káva vydržala dlhšie horúca, využite pred prípravou nápoja ohrievač šálky. Naparovacia tryska je kľúčová na vytvorenie pary potrebnej na ohriatie a napenenie mlieka na kapučíno a latte. Tešiť sa môžete na bohatý nápoj s krémovou konzistenciou.

Jednoduchá údržba aj čistenie kávovaru NIVONA

Údržba automatického kávovaru NIVONA je skutočne jednoduchá. Automatický proces čistenia prináša maximálne pohodlie pri používaní. Po zapnutí prístroja dôjde k automatickému preplachovaniu, ktoré odstráni zvyšky kávy. Tesne pred vypnutím prístroja dôjde opäť k prepláchnutiu vnútorného okruhu, čím sa zbaví kávových usadenín. Na dosiahnutie čo najjednoduchšieho procesu údržby je využitá inovatívna technológia čistenia mliečnych okruhov. Jej úlohou je automatické čistenie mliečneho systému po každej príprave mliečneho nápoja. V prípade nutnosti dôkladného čistenia či odvápnenia vás kávovar na zrnkovú kávu včas informuje. Usadeniny vápnika a horčíka totiž môžu negatívne ovplyvňovať chuť a arómu kávy aj znižovať teplotu vody. Kávovar vám dá tiež najavo, že potrebuje vymeniť vodný filter. K dispozícii je tiež možnosť zvoliť správnu úroveň tvrdosti vody na dosiahnutie optimálnej kvality kávy. Sparovaciu jednotku môžete ľahko vybrať, opláchnuť pod tečúcou vodou a potom vrátiť späť do kávovaru. Vždy sa tak budete môcť spoľahnúť, že káva bude mať vynikajúcu chuť. Po uplynutí stanoveného časového intervalu sa kávovar automaticky prepína do pohotovostného režimu, teda šetrí energiu aj životné prostredie.

Výbava:

nádoba na vodu, integrovaný mlynček na kávu, displej a mliečne riešenie, bezdotykový displej, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, naparovacia dýza, mliečny systém a bez mliečneho riešenia, systém odvápnenia, samočistiaci systém, možnosť použitia vodného filtra a vyberateľná sparovacia jednotka

Mliečne receptúry:

latte macchiato, caffe latte a cappuccino

Nemliečne receptúry:

espresso, ristretto, americano, lungo a káva

Ostatné receptúry:

teplé mlieko, mliečna pena a horúca voda/čaj

Obsah balenia:

vodný filter NIRF701

Rozmery:

34 × 24 × 46 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

8,5 kg

Maximálna výška priestoru pre šálku:

14 cm

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Vyhotovenie
Voľne stojací Hotovo!
Určenie
Do domácnosti, Do kancelárie Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 455 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2,2 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Kapacita zásobníka na kávové zrná
250 g Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Časovač, Príprava dvoch šálok naraz, Príprava nápoja jedným stlačením, Automatické vypnutie, Nastavenie obľúbených nápojov, inteligentný Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť teploty nápoja, Nastaviteľnosť pomeru kávy a mlieka, Nastaviteľnosť veľkosti nápoja, Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, Režim úspory energie, Nastaviteľná tvrdosť vody, Automatické čistenie mliečnych okruhov, Automatické preplachovanie, Kontrola výmeny vodného filtra Hotovo!
Počet používateľských profilov
1 Hotovo!

Nápoje

Typ nápoja
Espresso, Mliečne kávové nápoje Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Nádoba na vodu, Integrovaný mlynček na kávu, Displej, Mliečne riešenie Hotovo!
Používateľské rozhranie
Bezdotykový displej Hotovo!
Príprava nápoja
Výškovo nastaviteľný výpusť, Výškovo nastaviteľný podstavec, Odkladacia plocha na šálky, Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém, Bez mliečneho riešenia Hotovo!
Údržba a čistenie
Systém odvápnenia, Samočistiaci systém, Možnosť použitia vodného filtra, Vyberateľná sparovacia jednotka Hotovo!

Príslušenstvo v balení

Obsah balenia
Vodný filter NIRF701 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
46 cm Hotovo!
Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
14 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mlecí systém

Materiál mlecieho mechanizmu
Kov Hotovo!
Stupne hrubosti mletia
3 Hotovo!
Funkcie mlynčeka
Nastaviteľná hrubosť mletia, Nastaviteľné množstvo mletej kávy Hotovo!
Výbava mlynčeka
Senzor množstva kávových zŕn v zásobníku Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Nemliečne receptúry
Espresso, Ristretto, Americano, Lungo, Káva Hotovo!
Ostatné receptúry
Teplé mlieko, Mliečna pena, Horúca voda/čaj Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je to s tím podsvícením prostoru pro hrníčky? Někde píšou ze podsvětlení je někde není psané nic, na fotce vypadá ze je tak jak to tedy je ??

Diskusia a poradňa k Nivona NICR 759
Príslušenstvo pre Nivona NICR 759 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 759. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 759. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 759. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nivona NICR 759.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií