AD homeoffice PET

Noke Padlock

Zobraziť katalóg
Noke Padlock
5 1 hodnotení
Zámok – šikovný visiaci zámok, podpora inteligentných telefónov s Bluetooth 4.0 a Apple Watch, možnosť vzdialeného udeľovania prístupu a oprávnenia
Kód:  VC475 Produktové číslo:  NO-FNAPS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Noke Padlock

S týmto šikovným zámkom sa zaobídete bez kľúčikov či hesla k jeho odomknutiu a napriek tomu bude váš majetok v bezpečí. Ako je to možné? Za všetko môže Bluetooth technológia 4.0, ktorá umožňuje kontrolu zámku priamo z vášho inteligentného telefónu alebo Apple Watch. Vďaka možnosti udeľovať rôzne druhy prístupov a oprávnení presne viete, kto, kedy a kde sa dostal k vášmu zabezpečenému majetku. Oceníte dizajnové vyhotovenie a pevné spracovanie z tvrdej ocele.  

Kľúčové vlastnosti

  • Šikovný visiaci zámok s podporou Bluetooth 4.0
  • Odolné a kvalitné spracovanie z ocele
  • Vodoodolný (vysoký stupeň krytia - IP66)
  • Možnosť udelenia licencie pre používanie
  • Batéria s dlhou výdržou (cca 1 rok bežného používania)

Kvalitné spracovanie

Zámok navrhnutý pre každodenné používanie v najrôznejších podmienkach a situáciách. Zamykanie bicykla, garáže či kôlne na chate nebolo nikdy jednoduchšie. S prepracovanou aplikáciou, ktorá je k dispozícii na stiahnutie zadarmo pre inteligentné telefóny s Bluetooth 4.0 máte dokonalý prehľad o používaní zámku, prístupoch a histórii. Nemusíte sa báť, že by niekto prelomil šifrovanie či zámok samotný, ten je vybavený najmodernejšou technológiou proti vyháčkovaniu západky. Na výrobu bola použitá tá najkvalitnejšia legovaná oceľ zaručujúca neuveriteľnú mechanickú odolnosť. Pripravte sa na jednoduché používanie, už nikdy žiadne kľúče a heslá!

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je Možné otevřít zámek přes Smart watch typ Samsung Gear s3 ?

Dobrý den, neplánujete prosím zařadit do nabídky i U-lock od značky Nokē: Odkaz do neznáma Měl bych velký zájem. Díky.

Nevadí, pokud bude zámek venku na dešti, na mrazu? Nevadí, že nebude mít přístup na internet? Nevadí mi, že ho nebudu moci spravovat na dálku, ale potřebuji aby v sobě uchovával informace, kdo a kdy zámek odemykal.

Pokud jsem předešlou diskuzi dobře pochopil, tak zámek obsahuje baterku a tak mě napadá pár otázek - jakou, jak dlouho vydrží a co se stane, když se vybije ?

Dobrý den, jde o 1st gen, nebo 2nd gen? Díky.

chci se zeptat jakou ma stupen zabespečení

Dobrý den, chci se zeptat jestli je nějaké omezené maximum uživatelů, kterým mohu dát přístup k zámku. A jestli je i následně měnit "morseovkový bezpečnostní kód"? díky

Dobrý den, Zajímalo by mě, zda se dá u zámku vyměnit baterie??? děkuji za zodpovězení

.

Diskusia a poradňa k Noke Padlock
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Noke Padlock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Noke Padlock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Noke Padlock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Noke Padlock.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií