AD homeoffice AD homeoffice

Nokia 215 čierna Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia 215 čierna Dual SIM
4,4 94 hodnotení
Mobilný telefón 2.4" 320x240, pamäť na 1000 kontaktov, RAM 8 MB MicroSD až 32GB, Fotoaparát 0.3 Mpix, Bluetooth 3.0, FM rádio, Micro USB, std. SIM, Nokia Series 30+
33,83 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RN111g5m Produktové číslo:  A00023210
Nokia 215 čierna Dual SIM 33,83 € Rozbalené

Nokia 215 čierna Dual SIM

Nokia 215 čierna Dual SIM je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Dostupný pre všetkých


Kúzlo tohto mobilného telefónu vychádza z parádnej ceny a výbavy, aká sa vám bude určite hodiť. Model 215 sa v sérii lacných modelov Nokia vyznačuje veľkosťou displeja 2,4", pamäťou na 1000 kontaktov a zabudovaným 0,3Mpx snímačom slúžiacim ako fotoaparát aj kamera. Okrem toho dostanete dôležité funkcie pre každodenné použitie, akými sú napríklad kalendár, budík, kalkulačka, a v tmavých miestach či za úplnej tmy iste uplatníte aj zabudované svietidlo. Úžasnou vlastnosťou je v tejto triede Dual Sim, ktorá dovoľuje užívať 2 SIM karty súčasne.

Aj pre náročnejších


Pripravený je aj pre vyberavejších užívateľov. Telefón podporuje pamäťové karty Micro SD, čo znamená, že si so sebou možno preniesť obriu zbierku hudby, videí, a alebo na nej uložíte tisíce fotografií. Operačný systém Nokia Series 30+ minimalizuje energetické nároky, a tak sa telefón odmení neskutočnou výdržou. Vo vašom vrecku vydrží nabitý takmer mesiac. Vezmite si ho pokojne na chalupu a dovolenku mimo dosahu elektriny, a buďte stále na príjme alebo pripravení volať. Hodí sa aj do automobilu, kedy si pripojíte bezdrôtovú Bluetooth sadu handsfree.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento telefon rychlou volbu a lze ke kontaktu přiřadit foto ?

Prosím o informaci, nemohu najít umístění v mobilu, kam se dají psát poznámky.Děkuji Iva

Dobrý den, před týdnem jsem u vás koupil mobilní telefon Nokia 215. Avšak, vyskytl se problém - ztratil jsem baterii. Na internetu nemohu najít, o jaký druh, respektive mode baterie se jedná. Byl bych moc rád, kdybyste mi do odpovědi zkopírovali odkaz na baterii z vašeho e-shopu. Moc rád bych byl opět mobilní. Děkuji za odpověď. Hezký den, Lukáš Přichystal

Príslušenstvo pre Nokia 215 čierna Dual SIM
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií