AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nokia 7 Plus Dual SIM Black

Zobraziť katalóg
Nokia 7 Plus Dual SIM Black
4,8 54 hodnotení
Mobilný telefón 6" IPS 2 160 × 1 080, procesor Qualcomm Snapdragon 660 8jadrový, RAM 4 GB, interná pamäť 64 GB, micro SDXC až 256 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 12 Mpx (f/1,8) + 13 Mpx (f/2,6), predný fotoaparát 16 Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie, batéria 3800 mAh, Android 8.0 Oreo
Kód:  NOK0336c1 Produktové číslo:  11B2NB01A10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 7 Plus Dual SIM Black

vlastnosti telefónu

158,4 mm

 Nokia 7 Plus

75,6 mm

 Nokia 7 Plus

8 mm

Úhlopříčka displeje

6"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.0 Oreo

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3 800 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

Dual SIM

Typ SIM karty

Rozměry

75,6 × 158,4 × 8 mm

Rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 13 + 16 Mpx

Fotoaparát

Připojení

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD až 256 GB

Slot na pamäťové karty

Váha

Predstavujeme vám Nokia 7 Plus Black Dual SIM

Nokia 7 Plus je vybavená skvelým 6" HD IPS displejom s pomerom strán 18:9. Disponuje tiež odolným sklom Corning Gorilla Glass 3. Jediným kliknutím rozdelíte obrazovku a môžete sledovať dve rôzne okná s pomerom 1:1. Telo telefónu je vyrobené z pevného hliníkového bloku radu 6 000, čo vám zaručí dlhú odolnosť. Vďaka tenkým hranám, ktoré sú brúsené diamantovým rezom, telefón skvele padne do ruky. Mobilný telefón Nokia 7 Plus charakterizuje čistý vzhľad, uhladené krivky a keramický povrch.

Optimalizovaný operačný systém

Nokia 7 Plus je vybavená osemjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 660 so 4 GB operačnou pamäťou RAM a výnimočnou výdržou batérie s kapacitou 3 800 mAh až na 2 dni užívania. Telefón Nokia 7 Plus pracuje s operačným systémom Android 8.0 Oreo. Tento zjednodušený systém s množstvom predinštalovaných aplikácií a bezplatným neobmedzeným úložiskom ponúkne príjemné užívateľské prostredie.

Duálny fotoaparát s optikou ZEISS

Nokia 7 Plus sa chváli zadným duálnym fotoaparátom s 12 Mpx (f/1,75) + 13 Mpx (f/2,6) kamerou. Fotoaparát s optikou ZEISS a dvojnásobným optickým priblížením dodá vašim fotografiám reálne farby a všetky detaily. Nechýba tu ani režim Pro Camera. Vďaka tomuto režimu môžete nastaviť jednotlivé funkcie podľa vlastnej potreby. Vylaďte napríklad vyváženie bielej, ISO alebo ostrenie. Predná 16 MPx (f/2,0) kamera s optikou ZEISS zaistí kvalitné selfie momenty aj pri zhoršenej viditeľnosti.

Parádny zvuk

Telefón disponuje tromi vysoko kvalitnými mikrofónmi zachytávajúcimi všetky zvukové nuansy pomocou priestorového zvuku Nokia OZO.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie displeja
2160 × 1080 Hotovo!

Základné parametre

Rozlíšenie displeja
2160 × 1080 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,jak to vypadá s bílou variantou?

Dobrý den. Prosím má fm radio?

Předpokládal jsem, že společnost Alza je špičková a největší internetová obchodní společnost v republice s největším obratem, pro kterou by neměl být problém naplnit požadavky zákazníků na více variant než jen nabídnout fádní černou variantu Nokia 7 plus, kterou má každý eshop na každém rohu. Opravdu bude muset český zákazník zakoupit bílou variantu jen v zahraničí ? Tomáš.

Dobrý den, má tento telefon FM přijímač, tedy lze po zapojení sluchátek naladit rádio? Informace se různí. Děkuji. Blanka

Rád bych telefon koupil jako dárek v bílé variantě do 25.5. Jaká je pravděpodobnost, že do té doby bílá bude? Jestli velmi malá, rád bych to věděl už teď a koupil telefon v černé variantě, aby se mi nestalo, že se do té doby vyprodá. Mockrát děkuji.

Dobrý den, bude telefon někde vystavený? Měl bych o něj zájem, ale velikost mě trochu děsí, tak bych ho rád nejdřív viděl naživo.

Kedy už konečne budú?

Dobrý den. Bude k telefonu k prodeji i nějaké pouzdro?

Dobrý deň, je predpokladaný termín stále reálny? Zahraničné weby oznamujú termín až v máji. ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, hoci sa u modelu píše, že maximálna pamäť SD karty je 258 GB, chcem sa opýtať, či je možné použiť aj SD kartu o veľkosti 400 GB, alebo pri jej použití hrozí poškodenie dát či telefónu? Ďakujem.

123...
Diskusia a poradňa k Nokia 7 Plus Dual SIM Black
Príslušenstvo pre Nokia 7 Plus Dual SIM Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 7 Plus Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia 7 Plus Dual SIM Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia 7 Plus Dual SIM Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 7 Plus Black Dual SIM.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií