Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Nokia 8 Sirocco Black

Zobraziť katalóg
Nokia 8 Sirocco Black
5 5 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" P-OLED 2560 × 1440, procesor Qualcomm Snapdragon 835 8-jadrový, RAM 6 GB, interná pamäť 128 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 13 Mpx + 13 Mpx, predný fotoaparát 5 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov, single SIM, vodoodolný podľa IP67, nárazuodolný, neblokovaný, bezdrôtové nabíjanie, rýchle nabíjanie, batéria 3260 mAh, Android 8.0 Oreo
Kód:  NOK0339b1 Produktové číslo:  11A1NB01A05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 8 Sirocco Black

vlastnosti telefónu

140,93 mm

Nokia 8 Sirocco

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

72,97 mm

Nokia 8 Sirocco

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,5 mm

Hmotnosť telefónu: -g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 8.0 Oreo

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 260 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

72,97 × 140,93 × 7,5 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

-

slot na pamäťové karty

Váha

hmotnosť telefónu

Nokia 8 Sirocco je nevšedný telefón, ktorý sa prezentuje špičkovým dielenským spracovaním. Zaujme nielen veľkým displejom, ale aj vyhotovením, keďže bočné hrany majú hrúbku len 2 mm. Navyše predná i zadná strana disponuje tvrdeným sklom Corning Gorilla Glass 5, ktoré je zakrivené po všetkých stranách. Samotné telo mobilného telefónu je zhotovené z jediného kúska ušľachtilej ocele. Vďaka tomu bol docielený masívny, a napriek tomu jedinečne štíhly a kompaktný tvar.  

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Nokia 8 Sirocco

  • 5,5" OLED displej s 2K rozlíšením
  • Corning Gorilla Glass 5
  • Podpora rýchleho a bezdrôtového Qi nabíjania
  • USB-C konektor
  • Duálny fotoaparát
  • Čítačka odtlačkov prstov
  • Android One

Sirocco je vybavený OLED displejom a duálnym fotoaparátom

Dominantou Nokie 8 Sirocco je OLED displej s uhlopriečkou 5,5" a 2K rozlíšením (2 560 × 1 440 px). Za každej situácie si tak vychutnáte skvelý obraz – či už budete hrať hry, sledovať filmy, či len surfovať po internte. Čo sa týka fotoaparátu, tak aj tu Nokia vybavila tento model špičkovými technológiami. Na zadnej strane nájdete duálny širokouhlý fotoaparát so Zeiss optikou a 2× optickým zoomom. Fotoaparát je navyše vybavený režimom Pro Camera, ktorý umožňuje individuálne nastavenie (vyváženie bielej, zaostrenie, ISO, rýchlosť uzávierky a expozícia).

Ak radi nahrávate videá a zaznamenávate rôzne akcie, tak Nokia 8 Sirocco je ako stvorená práve pre vás. Disponuje hneď tromi integrovanými mikrofón s vysokým dynamickým rozsahom a 24-bitovým zvukovým signálom, čo vám umožňuje nahrávať zvuk až do intenzity 132 dB bez skreslenia. 

Špičkový výkon a Android One

Dostatok výkonu poskytuje procesor Qualcomm Snapdragon 835 v kombinácii so 6 GB RAM. Vnútorná pamäť je potom pripravená pojať až 128 GB dát a možno ju ešte rozšíriť o pamäťovú kartu microSDXC s kapacitou až 256 GB. Získate tak dostatok miesta na vaše súbory. Samozrejmosťou je USB-C konektor s rýchlym nabíjaním, kedy nabijete batériu na 50 % len za 30 minút. Nechýba ani podpora bezdrôtového nabíjania Qi.

O bezpečnosť sa postará čítačka odtlačkov prstov. Nokia 8 Sirocco spadá do programu Android One, môžete sa tak tešiť na prednostné aktualizácie operačného systému Google Android 8.0 Oreo, ktorý je v telefóne predinštalovaný. Súčasťou týchto aktualizácií bude aj optimalizácia pre Google Assistant.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude k dispozici také varianta Dual SIM?

Dobrý den, má telefon funkci sdílení obrazovky s TV? Děkuji

Dobrý den, uvažuji o koupi tohoto telefonu. Zajímá mě, jak se chová v usnutém stavu. Můj aktuální Huawei p20 lite je během doby kdy ho nepoužívám schopný se i na několik hodin odpojit od WiFi (v nastavení to mám samozřejmě zakázané, ale i přes to se během této doby na telefon nedá pingnout), vypíná aplikace, které mají běžet stále (například notifikace do hodinek chodí jen v zaplém stavu, alarm na vzdálení se od BT přívěšku začne zvonit také až po probuzení) a i během provozu občas vypne některé aplikace, které mají běžet pořád (třeba 3C battery monitor). Je možné, že v případě že ho pořídím, telefon vrátit z výše uvedených důvodů?

Dobrý den, máte v plánu ještě tento telefon v budoucnu prodávat?

Bobrý den, podporuje tento telefon android one? Děkuji

Hmotnosť telefónu je 179g, nie 150g Odkaz do neznáma

Máte zle uvedené, že telefón podporuje SD kartu. Priamo na stránke výrobcu Odkaz do neznáma je jasne uvedené, že má len 128GB internú pamäť, bez SD karty.

Dělá se i dual sim verze???

Dobrý den, je distribuce CZ, nebo EU?

Chcem sa opytat.Podporuje tento mobil aj navigacny sistem Galileo.Otazka plati aj pre Nokiu 7 plus.Kedze sa rozhodujem medzi tymito telefonmi.Dakujem

12
Diskusia a poradňa k Nokia 8 Sirocco Black
Príslušenstvo pre Nokia 8 Sirocco Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 8 Sirocco Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia 8 Sirocco Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia 8 Sirocco Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 8 Sirocco Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií