Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nokia Lumia 630 Bright Green Dual SIM + čierny zadný kryt

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 630 Bright Green Dual SIM + čierny zadný kryt
4,1 30 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" IPS 854x480 Gorilla Glass 3, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 8GB, Micro SD až 128GB, Fotoaparát 5 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, Windows Phone 8.1
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RN711c1a2 Produktové číslo:  A00019014
Nokia Lumia 630 Bright Green Dual SIM + čierny zadný kryt 103,48 € Zánovné

Nokia Lumia 630 Bright Green Dual SIM + čierny zadný kryt

Nokia Lumia 630 Bright Green Dual SIM + čierny zadný kryt je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Mobilný telefón Nokia Lumia 630 v elegantnej zelenej farbe na prvý pohľad zaujme svojím 4,5" veľkým multidotykovým IPS displejom, ktorý má veľmi dobré pozorovacie uhly. Rozlíšenie displeja je 854 x 480 pixelov v pomere strán 16:9. Displej je chránený proti poškriabaniu a nárazom odolným krycím sklom Gorilla Glass 3. Po hranách tela prístroja sú rozmiestnené hardvérové klávesy na ovládanie hlasitosti a vypínač. Nájdeme tu tiež microUSB port na nabíjanie či dátové prenosy a slúchadlový výstup.


Zariadenie poháňa štvorjadrový procesor Snapdragon 400 taktovaný na 1,2 GHz a podporovaný operačnou pamäťou 512 MB, čo zaručuje perfektný výkon v každej situácii. Majitelia viacerých SIM kariet ocenia dva sloty na microsite karty. Vďaka inteligentnej funkcii fungujú obe súčasne a aj tak výdrž mobilného telefónu dosahuje v pohotovostnom režime až 27 dní.

Na internet sa pripojíte pomocou integrovanej WiFi a samozrejmosťou je podpora mobilného pripojenia, vďaka ktorému sa pripojíte odkiaľkoľvek, kde sa nachádza signál vášho operátora. Medzi bezdrôtové technológie patrí aj klasický Bluetooth 4.0 na prenos dát s počítačom alebo inými smartfónmi. Svoje dáta uložíte do vnútornej pamäte s kapacitou 8 GB. Ak budete mať málo úložného priestoru, je možné pamäť rozšíriť o pamäťové karty microSD, a to až do veľkosti 128 GB. K dispozícii je tiež ešte 7 GB v bezplatnom cloude.

Systém Windows Phone 8 ponúka množstvo funkcií a zábavy. Určite využijete aplikácie ako Facebook, Twitter a veľa ďalších aplikácií. Na zdieľanie fotiek na sociálnych sieťach poslúži fotoaparát s rozlíšením 5 megapixelov s automatickým zaostrením. V aute, na bicykli alebo v prírode oceníte vstavaný GPS modul a s nainštalovanými navigačnými aplikáciami vás telefón navedie tam, kam si len budete priať.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows 8 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 630 Bright Green Dual SIM + čierny zadný kryt
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií