AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Nokia Lumia 830 biela

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 830 biela
4,9 29 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1280x720 Gorilla Glass 3, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 10 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 a/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Qi nabíjanie, Nano SIM, Windows Phone 8.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RN711e1b Produktové číslo:  A00021609

Nokia Lumia 830 biela

Nokia Lumia 830 biela je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Spoločnosť Nokia predstavila v septembri 2014 trojicu nových modelov. Lumia 830 mieri smerom na náročnejších užívateľov, ktorí okrem rozmerného displeja túžia po slušne vybavenom telefóne v prémiovom dizajne. Ten si zakladá na pevnom kovovom rámčeku s polykarbonátovým chrbtom. Úplným bonbónikom je začlenenie 10-megapixelového fotoaparátu PureView s optickou stabilizáciou obrazu a legendárnou optikou Zeiss. Tú navyše dopĺňajú tri mikrofóny, takže okrem excelentných fotografií si zaobstaráte aj perfektné video s čistým zvukom.

Kľúčové vlastnosti

  • Silný štvorjadrový procesor
  • Vyladený operačný systém Windows Phone 8.1
  • Veľmi kvalitný fotoaparát a objektív so 6 šošovkami
  • Technológie NFC, LTE aj bezdrôtové nabíjanie

Najdostupnejšia vlajková loď

IPS displej s uhlopriečkou 5" a rozlíšením 1280 x 720 pixelov vás doslova nadchne. Hustota pixelov totiž dosahuje hodnotu 296 ppi. Na prvý pohľad sa prezentuje veľmi dobrým farebným podaním a k skresleniu nedochádza ani pri sledovaní z rôznych uhlov. Nechýba ani technológia pre zlepšenie čitateľnosti na priamom slnečnom svetle, krycie sklíčko Gorilla Glass 3 a celkom návykové odomykanie prístroja pomocou poklepania na displej.

Bezdrôtové zážitky na prvom mieste

Telefón je nabitý celou škálou zaujímavých funkcií a určite zaujme milovníkov rýchleho internetu, pretože disponuje modulom pre LTE. Na obľúbené songy a ďalšie multimediálne súbory si pripravte pamäťovú kartu s veľkosťou až 128 GB a pomocou NFC sa bleskovo pripojíte napríklad na kvalitný reproduktor. Ďalší virtuálny priestor získate vďaka službe OneDrive, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou systému Windows Phone 8.1. Na vyskúšanie tiež čakajú tisíce zaujímavých aplikácií a hier pre každodennú zábavu. Vstavané bezdrôtové nabíjanie v štandarde Qi sa postará o dodanie šťavy pre vymeniteľnú batériu s kapacitou 2200 mAh.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
10 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,4 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows Phone 8.1 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 830 biela
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií