Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nokia Lumia 930 biela

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 930 biela
4,9 68 hodnotení
Mobilný telefón 5" OLED Clear Black 1920x1080 Gorilla Glass 3, Procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad core 2.2 GHz, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, Fotoaparát 20 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 a/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC , 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, bezdrôtové nabíjanie Qi, nano SIM, Windows Phone 8.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RN800k4a1 Produktové číslo:  A00019609

Nokia Lumia 930 biela

Nokia Lumia 930 biela je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Nokia Lumia 930 je zhmotnením najmodernejších technológií v 5" tele, ktoré bolo prepracované po stránke dizajnu aj funkčnosti. Hliníkový rámček a polykarbonátová zadná časť sú vysokopevnostným základom pre ten najvytríbenejšie hardvér poháňajúci najmodernejší operačný systém Windows Phone 8.1, ktorý je teraz osobitejší než kedykoľvek predtým. Prehľadné dlaždicové prostredie s živým náhľadom vám pomôže udržať krok s udalosťami doma i vo svete. Upravte si veľkosť dlaždíc podľa svojich vlastných preferencií a získajte úvodnú obrazovku presne podľa svojho gusta.

Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko vám umožní štvorica jadier v mikroprocesore Qualcomm Snapdragon 800. Aj napriek relatívne vysokej frekvencii 2,2 GHz je jeho spotreba minimálna. Operačná pamäť o veľkosti 2 GB umožňuje mať na pozadí spustených množstvo aplikácií zároveň. Čelnej strane dominuje najlepší displej, aký ste kedy mohli v mobilnom zariadení vidieť. Super citlivá dotyková vrstva patrí medzi najrýchlejšie na svete a OLED panel s technológiou Clear Black vykreslí vždy iba tie najžiarivejšie a najjasnejšie farby aj temnú čiernu. OLED reprezentuje budúceho nástupcu LED displejov, lebo bez nutnosti podsvietenia podáva nesmierne lepšiu sýtosť farieb. Prekrytie Gorilla Glass III dáva odolnosť proti poškriabaniu a zabezpečuje rovnako vysokú úroveň odolnosti ako vzhľadu.

Veľkou prednosťou je ten najlepší fotoaparát, aký v mobilnom telefóne nájdete. 20,7 Mpx fotoaparát PureView s optickou stabilizáciou a vysokou svetelnosťou optiky f/2,4 podporenou dvojicou LED bleskov urobí z každej fotky majstrovské dielo bez nechceného šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí vo Full HD rozlíšený í s frekvenciou 30 snímok za sekundu. Spolu so štyrmi smerovými mikrofónmi video doplní priestorový zvuk.

Symbolom pokroku je aj zabudované bezdrôtové Qi dobíjanie batérie. Pomocou špeciálnych Qi nabíjačiek a zadného krytu telefónu môžete váš prístroj bezdrôtovo nabiť. Stačí si dokúpiť bezdrôtovú nabíjačku, položiť na ňu telefón a nabíjací proces ihneď začne. Nielenže vám to ušetrí čas hľadania nabíjačky, ale zároveň to vyzerá futuristicky a vaša Lumia tak získa ešte väčšiu mieru exkluzivity.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,4 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,4 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows 8.1 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 930 biela
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií