P&G MS v hokeji_CZ

Nonda ZUS Smart Car

Zobraziť katalóg
Nonda ZUS Smart Car
5 3 hodnotení
Nabíjačka do auta - Smart Car Finder (automatické ukladanie polohy vášho vozidla), sledovanie batérie vozidla, 2x USB (2.2A - 1.1A)
Kód:  NONDA4 Produktové číslo:  ZU33BKRN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nonda ZUS Smart Car

Nonda ZUS Smart Car Charger - pod týmto názvom sa skrýva unikátna nabíjačka do automobilu s dvoma obojstrannými USB výstupmi pre nabíjanie dvoch zariadení súčasne. Disponuje neuveriteľným výkonom, vďaka ktorému strčí do vrecka bežné autonabíjačky, najmä čo sa týka rýchlosti nabíjania. Nabitie dvoch prístrojov zvládne približne 2× rýchlejšie ako štandardné nabíjačky. Dva mobilné telefóny Apple iPhone 6s nabije za 1,89 hodiny (ostatné nabíjačky za takmer tri hodiny) alebo iPad Mini nabije za 3,67 hodiny (ostatné zariadenia za viac ako 5 hodín). Vaše prístroje tak budú vždy pripravené na použitie s plne nabitou batériou.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva obojstranné USB konektory
  • 2× rýchlejšie nabíjanie ako u štandardných nabíjačiek
  • Spĺňa MIL-STD-810G
  • Sledovanie stavu autobatérie
  • Automaticky ukladá polohu automobilu
  • Možnosť zdieľania polohy automobilu s priateľmi
  • Dizajnové osvetlenie

Smart Car Finder

A to nie je všetko. Pokiaľ se občas vydáváte aj do miest, kde se moc neorientujete, tak stačí stiahnúť špeciálnu mobilnú aplikáciu dostupnú pre zariadenia s Android a iOS, ktorá vás bezpečne dovedie k zaparkovanému automobilu. ZUS automaticky ukladá informácie a vašom zaparkovanom aute a v kombinácii s mobilnou aplikáciou vás k nemu vždy dovedie, nech sa pohybujete akokoľvek ďaleko. Aplikácia ponúka tiež funkciu časovača, vďaka ktorému budete vedieť presný čas od začiatku parkovania - poplatky za parkovisko tak budete mať dokonale pod kontrolou. Parkovacie miesto navyše možno zdieľať s partnerom alebo priateľmi.

Car Battery Health Monitor

To však nie je všetko, čo táto malá "krabička" ponúka. Umožňuje vám aktívne sledovať stav batérie vo vašom aute. V prípade, že nie je v optimálnej kondícii, tak vás aplikácia automaticky upozorní. V aplikácii si možno zobraziť niekoľko dôležitých údajov vypovedajúcich o stave autobatérie. Funkcia je dostupná iba pre zariadenia so systémom iOS.

Nonda ZUS Smart Car Charger sa štandardne zapája do 12 V autozásuvky. Disponuje osvetlením pre lepšiu viditeľnosť v tme. Veľkou výhodou je, že taktiež ako jediná spĺňa vojenské vysokoteplotné štandardy MIL-STD-810G, takže je nabíjačka veľmi odolná a sľubuje dlhú životnosť.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
36,05 × 17,36 × 84,64 mm

Hmotnosť:
28 g

Vstupný prúd:
2,2 - 1,1 A

Výstupný prúd:
4,8 A max. (2,4 A každý port USB)

Vstupné napätie:
DC 12 - 24 V

Výstupné napätie:
DC 5 V

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ako nastavit kontrolu stavu baterie na displei,stale ukazuje len vzdialenost

Jak funguje hlidani stavu baterie? Pokud parkuji v podzemni garazi, kde neni signal operatora ani gps, dokaze me to informovat?

Pokud chápu správně, tak né každé auto má trvale napájený zapalovač, tím pádem pokud vypnu zapalování, tak zařízení pošle polohu formou souřadnic? Má někdo otestováno, zda funguje, když je zařízení ve středové opěrce (chytne signál)? Díky

Diskusia a poradňa k Nonda ZUS Smart Car
Príslušenstvo pre Nonda ZUS Smart Car Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nonda ZUS Smart Car. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nonda ZUS Smart Car. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nonda ZUS Smart Car. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nonda ZUS Smart Car.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií