Doručení zdarma Alzaboxy

Nosulus Rift

Zobraziť katalóg
Nosulus Rift
Senzor zapojte svoj zmysel - čuch
Kód:  NOSUL1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nosulus Rift

Kde sú tie časy, keď bolo hranie hier len vizuálnym zážitkom. Dnes už máme k dispozícii nielen 3D okuliare, ale aj možnosť zapojenia ďalšieho zo zmyslov - čuchu. Znie to až neuveriteľne, čo sú vývojári schopní hráčovi ponúknuť, ale je to tak. Tento produkt od spoločnosti Ubisoft posunie hranie na úplne inú úroveň, ako ste boli doposiaľ zvyknutí. Pri hraní hry totiž zapojíte aj svoj čuch a vaše zážitky sa stanú nezapomenutými. V blízkej dobe sa tak môžete tešiť na naozaj nevšedné hranie. Pre viac informácií o produkte kliknite tu alebo tu pre informácie z oficiálneho zdroja .

Nie je ešte úplne jasné, kedy bude produkt možné zakúpiť. Vy však máte možnosť dozvedieť sa o produkte niečo viac už teraz. 

Kľúčové vlastnosti

  • Posunie hranie na úplne inú úroveň
  • Pohodlné nosenie
  • Skvelé spracovanie
  • Intenzívne zážitok aj po hre
  • Pripravte sa na celé spektrá vôní a pachov

Vyvinuté prvotriednymi expertmi

Na vývoji tohto jedinečného prístroja, ktorý vás bezpochyby prenesie do tej najpresnejšej reality, sa podieľali tí najväčší experti. Jednými z nich boli aj odborníci s tými najcitlivejšími nosmi, ktoré skúmali ľudské plyny. A tak vznikol najviac realistický produkt, Nosulus Rift. Ak si myslíte, že vás nepríjemný zápach po dokončení hry opustí, ste na omyle. Tvorcovia mysleli aj na dohru. Budete musieť ovoňať spústy iných voňavých vecí, aby ste sa ho nadobro zbavili.

Intenzívny zážitok

Kvalitne spracovaná maska umožňuje až prekvapivo pohodlné používanie. S týmto výrobkom na nos síce budete vyzerať ako trkvas, ale zažijete nezabudnuteľný zážitok pri hraní. Trebárs jednej z najbláznivejších hier akou je South Park. Aby váš hrdina prechádzal jednotlivými kolami, je nutné si poriadne prdnúť, aby ste ho dostali čo najvyššie k oblohe. Hrozné škodlivé plyny, ktoré vás v priebehu hry doprevádzajú s každým väčším vysílením silia a pochádzajú z olejov z vnútra zariadenia. Je to niečo ako aromaterapická prechádzka peklom. Ešte nikdy ste neokúsili tak intenzívnu ľudskú plynovú smršť z blízka. Pripravte si nosy a vyskúšajte Nosulus Rift na vlastnej koži.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude produkt konečně skladem. Děkuji

Teď nevím jestli to myslíte vážně nebo z legrace :D

Diskusia a poradňa k Nosulus Rift
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nosulus Rift. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nosulus Rift. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nosulus Rift. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nosulus Rift.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií