AD homeoffice PET

Notebooky Fujitsu

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Uhlopriečka displeja
13,3 "
16 "
-
Typ displeja
Matný
(2)
Antireflexný
(14)
Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB
32 GB
-
Značka grafickej karty
AMD Radeon
(2)
Intel
(14)
Model grafickej karty
Iris Xe Graphics
(14)
Graphics
(2)
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
512 GB
1000 GB
-
Materiál konštrukcie
Kov + horčík
(12)
Plast + horčík
(2)
Konvertibilita
Preklopiteľný
(2)
Pevný (klasický notebook)
(14)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(3)
Strieborná
(2)
Sivá
(10)
Filtrovať
Notebooky Fujitsu

Notebooky Fujitsu

Fujitsu je japonská nadnárodná spoločnosť sídliaca v Tokiu. Zameriava sa predovšetkým na podnikateľskú sféru a od toho sa taktiež odvíjajú jej produkty. V portfóliu nájdete okrem notebookov aj počítačové zostavy a príslušenstvo. Notebooky Fujitsu sú navrhnuté najmä na kancelársku a profesionálnu prácu. Ich výhodou je napríklad numerická klávesnica a pri väčšine modelov On-Site záruka, ktorá v prípade poruchy zaistí servis na mieste zákazníka, a to do nasledujúceho pracovného dňa.

Fujitsu Lifebook A555

Všestranné notebooky Fujitsu

Zástupcami tejto kategórie sú notebooky Fujitsu Lifebook radu A, ktoré sú vhodné na domáce využitie, ale aj na prácu v kancelárii. Majú bohatú konektorovú výbavu vrátane LAN portu a pomocou VGA alebo HDMI portov môžete ľahko pripojiť externý monitor, televízor alebo projektor. USB porty s funkciou nepretržitého nabíjania pri notebookoch Fujitsu Lifebook A umožňujú dobíjanie mobilných zariadení, aj keď je notebook vypnutý. Na prevenciu proti odcudzeniu nechýba ani podpora špeciálneho zámku Kensington.

Pokročilé notebooky Fujitsu

Túto kategóriu zastupujú notebooky Fujitsu Lifebook E a U. Oba ponúkajú modely s TPM čipom, ktorý zaisťuje vysoké zabezpečenie vašich dát, voliteľný 3G/LTE modem alebo snímač odtlačkov prstov. Navyše zdieľajú rovnaký replikátor portov, čo v praxi znamená značnú flexibilitu a jednoduchšie zdieľanie pracovných miest. Rad notebookov Fujitsu Lifebook U je tenší a podstatne ľahší, takže je vhodnejší na cestovanie. Ďalej zaujme voliteľnou podsvietenou klávesnicou alebo USB-C konektorom na jednoduchšie zapájanie periférií.

Fujitsu Lifebook U757
Fujitsu Lifebook U937

Špičkové notebooky Fujitsu

Najvýkonnejšie notebooky Fujitsu radu S9 a U9 sú dostupné v kovovom vyhotovení a z hľadiska výbavy nadväzujú na predchádzajúce rady Lifebooku E a U. Notebooky Fujitsu radu S9 zaujmú aj dvojicou video konektorov HDMI a VGA a vďaka možnosti pripojenia druhej batérie ponúknu až 21 hodinovú výdrž. Pri batérii to však nekončí, pripojiť môžete aj druhý pevný disk alebo Blu-ray mechaniku. Notebooky Fujitsu radu Lifebook U9 zase vynikajú mimoriadne nízkou hmotnosťou, vážia len 920 gramov.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné notebooky Fujitsu Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie notebooky Fujitsu
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií