AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey

Zobraziť katalóg
NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey
3,8 43 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá športové, bezdrôtové, do uší, bluetooth 4.1 s podporou aptX, frekvenčný rozsah 20 - 20 000 Hz, impedancia 16 ohm, citlivosť 102 +/-3dB, repro 6 mm, výdrž až 10 hodín, 3 veľkosti silikónových náušníkov
Kód:  WZ205g Produktové číslo:  H1MBL111H291 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey

Radi často a pravidelne športujete a nechcete sa nechať ukrátiť o vaše najobľúbenejšie motivačné pesničky? V tom prípade tu pre vás máme tieto precízne spracované bezdrôtové slúchadlá Nuforce. Nielen že poskytnú prvotriedny zvuk, ale výrobcovia sa vyhrali aj s dizajnom, ktorý je jednoducho úchvatný. Kombinácia týchto vlastností z nich robí naozaj špičku v tejto cenovej relácii, ktorú proste musíte mať! 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové športové slúchadlá za rozumnú cenu
  • Revolučné koncovky SpinFit TwinBlade
  • Dlhá výdrž batérie
  • Bezdrôtové bluetooth pripojenie (v 4.1)
  • Podpora kodekov aptX, AAC SBC
  • Ovládanie na in-line ovládači
  • Precízne spracovanie

Odolnosť spojená s dizajnom

Športové slúchadlá NuForce BE Sport3 držia certifikáciu IP55, a teda sú maximálne odolné proti potu, prachu a dažďu, čo oceníte nielen v posilňovni, ale aj pri behaní v nepriaznivých podmienkach. O pohodlie sa postarajú špeciálne tvarované koncovky SpinFit TwinBlade vyrobené z vysokokvalitného silikónu, ktoré vďaka svojej patentovanej konštrukcii držia presne na mieste, a to aj pri intenzívnom tréningu. Špeciálne stabilizačné krídla zaistia optimálny uhol uloženia v uchu a minimalizujú ich otáčanie. Súčasťou balenia sú aj klasické koncovky v niekoľkých farebných variantoch a veľkostiach, takže je len na vás, ktoré si zvolíte.

Bezdrôtový komfort, špičkový zvuk

Slúchadlá, okrem výnimočného dizajnu, poskytnú aj solídnu výdrž, a vy tak môžete pokojne telefonovať či počúvať hudbu až dlhých 10 hodín. K šikovnému zariadeniu sa pripojíte pomocou bluetooth-u, takže už vám nehrozí žiadne obmedzovanie otravnými káblami.

Pri bezdrôtovom prenose určite stojí za zmienku podpora kodeku aptX, ktorý sa zaslúži o nízku latenciu a minimalizáciu problémov pri synchronizácii. Vďaka nemu je možné počúvať digitálnu hudbu tej najvyššej kvality tak, ako by ste mali okolo seba neustále obmotaný kábel. Nechýba ani podpora AAC, vďaka ktorej budete počuť každučký detail pri prehrávaní hudby zo zariadení Apple alebo iných zdrojov, ako napríklad YouTube či online rádiá.

Pohodlné prijímanie hovorov

Ovládacie prvky máte po ruke na kábli, ktorý sa vďaka svojmu vyhotoveniu prakticky nikdy nezamotá. Tri tlačidlá a mikrofón umožnia prijímať hovory, meniť hlasitosť a preskakovať skladby bez toho, aby ste museli počas športového výkonu spomaliť.

Obsah balenia:
3 páry silikónových koncoviek (veľkosť S, M, L)
6 párov krídel, 3 farby, 2 veľkosti (M, L)
Koncovky SpinFit TwinBlade
Nabíjací kábel
Klip na organizáciu kábla
Vak na prenášanie
Bezpečnostná brožúrka
Používateľský manuál

Podporované kodeky:
HSP 1.2, HFP 1.6, A2DP 1.2, AVRCP 1.4, aptX, AAC SBC

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dají se k nim sehnat náhradní náušníky?

váha sluchátek?

Dobrý den,jak prosím na sluchatkach prepnu na další písničku. Dekuji

Dobrý den, rád bych se zeptal jak na vašem eshopu funguje služba okamžité výměny. U vaší konkurence tato služba funguje tak, že dojdu na pobočku s vadným kusem a odcházím ihned s novým. Z popisu této služby na vaší stránce jsem pochopil, že bude pouze záruka řešena přednostně. Pochopil jsem správně ? Nebo to funguje tak, že bych zajel na pobočku v holešovicích a ihned bych odjel s novým kusem.

Zdravím chci se zeptat,zdali půjdou tyto sluchátka s mobilem Samsung A3 z roku 2015 kde je bluetooth verze 4.0

Dobrý den, jsou tyto sluchátka kompatibilní s náramkem Samsung Gear Fit2?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné tyto sluchátka spárovat s Nokia Lumia 730?

Lze sparovat se sportovními hodinkami tomtom adventurer? Děkuji za odpověď.

dobrý den ten sluchátek fonguje ná ios a win10

Zdravím, lze někde na telefonu najít stav baterie sluchátek (Samsung A5, 2016). Děkuji

12
Diskusia a poradňa k NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey
Príslušenstvo pre NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NuForce BE Sport3 Gun Metal Grey.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií