Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Num´Axes Pet At School

Zobraziť katalóg
Num´Axes Pet At School
Elektrický ohradník pre psov – najspoľahlivejší a časovo najoverenejší bezkontaktný ohradový systém v Európe, neviditeľný plot vhodný pre psov od 5kg do 50kg, 8 úrovní nastavenia sily impulzu, korekčná a varovná zóna, rozsah od 30cm do 4m, napájanie 3V batériou, typ CR2, základňa napájaná zo siete
Kód:  SPTzah0032b Produktové číslo:  P793

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Num´Axes Pet At School Predaj skončil

Num´Axes Pet At School

Elektronický ohradník pre psov

Elektronický neviditeľný ohradník PET at SCHOOL je v súčasnosti najspoľahlivejším bezkontaktným ohradníkovým systémom v Európe. Vďaka vodoodolnej konštrukcii je prijímač vhodný aj do vlhkého prostredia a zvládne ponorenie až do hĺbky 1 metra, takže váš pes môže pokojne plávať v bazéne. Neviditeľný ohradník PET at SCHOOL je vhodný pre pozemky s obvodom až 800 metrov.


Hlavné prednosti ohradníka Num Axes Pet At School

  • Osvedčený elektrický ohradník od renomovaného výrobcu
  • 8 úrovní impulzov
  • Kvalitný obojok z nylonu
  • Vodoodolná konštrukcia
  • Možnosť nastavenia výstražnej aj korekčnej zóny
  • Dĺžka obojku je nastaviteľná od 10 do 70 cm
  • Životnosť batérie až 6 mesiacov v pohotovostnom režime
  • Vhodný pre väčšinu plemien s výnimkou veľmi malých

Korekčná a varovná zóna

Zariadenie disponuje 8 úrovňami nastavenia sily impulzu, ktorý je možné kedykoľvek zvýšiť alebo znížiť pomocou prepínača na prijímači. Pred samotnou korekčnou zónou sa nachádza zóna varovná, na ktorú je pes upozornený zvukovým signálom. Šírku zóny je možné nastaviť na základni v rozmedzí od 30 cm do 4 m, v závislosti od typu inštalácie a dĺžky drôtu.


Dlhá výdrž batérie

O napájanie prijímača sa stará 3 V batéria typu CR2, ktorá zaistí prevádzku až na 3 – 6 mesiacov. Základňa vysielajúca signál je napájaná adaptérom zo siete. Pomocou otočného voliča na základni ľahko nastavíte veľkosť varovnej a korekčnej zóny. Základné balenie obsahuje 100 metrov izolovaného drôtu s prierezom 0,5 mm, čo je dostačujúce pre väčšinu inštalácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Num´Axes Pet At School. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Num'Axes kisállat az iskolában.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií