Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7

Zobraziť katalóg
Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7
5 1 hodnotení
Ochranný kryt s vlastným E Ink displejom, Anti Glare, Bluetooth 4.0, zobrazí fotografie / počasie / krokovač / tasky / kalendár, microUSB
Kód:  INKcb01 Produktové číslo:  IC2171SA- GY01
Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7 Predaj skončil

Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7

Kryt InkCase Ivy od AOXIS chráni Váš iPhone 7, a pritom ho doplní o funkcie prostredníctvom displeja s elektronickým atramentom (E Ink). Ten potrebuje energiu len pri zmene obsahu a oveľa lepšie sa z neho číta písmo. Preto sa osvedčil na čítačkách elektronických kníh. Obrazovku smartphonu ruší priame slnečné žiarenie. A nezlepší to ani jas daný na maximum. Displej E ink s antireflexnou úpravou povrchu exceluje aj v týchto extrémnych podmienkach. Teraz uvidíte všetky dôležité informácie aj pri chytaní bronzu.

Kľúčové vlastnosti krytu Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7

  • Druhá obrazovka pre iPhone 7
  • Displej typu E Ink pre komfortne čitateľný text
  • Antireflexný povrch pre podporu viditeľnosti aj na priamom slnku
  • Skvelo odoláva poškriabaniu (tvrdosť obrazovky 9H)
  • Potrebuje energiu iba pri aktualizácii obrazovky
  • Bluetooth a iOS aplikácie pre aktuálne informácie, úlohy, wallpaper ...
  • Technológia BubblePro na ochranu pri páde až z 2,4 m

Oaxis InkCase Ivy Cool Black s vlastným E Ink displejom

Vďaka Bluetooth a aplikácii InkCase Ivy vytlačíte z displeja oveľa viac. Predovšetkým môžete kedykoľvek zmeniť vzhľad zadnej strany svojho telefónu a ozdobiť ju obľúbenou fotografiou či obrázkom, čo Vám žiadne iné puzdro neponúkne. Praktická je synchronizácia s kalendárom a zobrazovanie zoznamu úloh, aby ste mali všetko na očiach a nikdy na nič nezabudli. Tiež Vás dokáže informovať o pokrokoch Vášho tréningu prostredníctvom Health app, o aktuálnych udalostiach dňa alebo zobrazovať hodiny, a šetriť tak batériu samotného telefónu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oaxis InkCase Ivy Cool Black für iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oaxis InkCase Ivy Cool Black für iPhone 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oaxis InkCase Ivy hűvös fekete iPhone 7-hez.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií