Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Oculus Go (64 GB)

Zobraziť katalóg
Oculus Go (64 GB)
4,8 11 hodnotení
VR okuliare – s rozsahom 360°, 64GB, obsah balenia: headset, ovládač, napájací adaptér, vymedzovacia vložka na okuliare
Kód:  OC002b2a Produktové číslo:  301-00105-01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Oculus Go (64 GB)

Oculus Go, samostatný VR headset priamo od Facebooku

Najpopulárnejšia sociálna sieť Facebook je hnacím motorom  virtuálnej reality. Ostatne práve z toho dôvodu došlo v roku 2014 k pohlteniu spoločnosti Oculus VR. Oculus Go je teda v podstate také malé dieťa Marka Zuckerberga, ktorého cieľom je dostať k virtuálnej realite veľkú časť používateľov. 

Našlapaný headset s vysokým rozlíšením

VR headset Oculus Go je na tom po technickej stránke veľmi dobre. LCD displej s celkovým rozlíšením 2 560 × 1 440 pixelov dáva tušiť, že zážitky z virtuálnej reality budú úplne perfektné. Oculus Go tiež vsádza na novú technológiu fast-switch, ktorá má zamedziť problémom s nízkou obnovovacou frekvenciou. Práve tá stojí za fyzickými problémami pri dlhšom používaním typického VR headsetu. Na obtiaž nebude ani hmotnosť, pretože tá sa zastavila iba na  485 gramoch.


Oculus Go (64 GB)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Vysoká kvalita zobrazenia aj zvuku

Displej vnútri okuliarov dosahuje mimoriadnu kvalitu. Je schopný bežať na 60 alebo 72 Hz, vždy podľa potreby používanej aplikácie. To je dôležitý parameter pre používateľský zážitok najmä pri sledovaní 360° videa. Reproduktory s priestorovým zvukom sú priamo súčasťou headsetu a nemusíte sa teda nijako zaťažovať nepohodlnými slúchadlami.


Oculus Go (64 GB)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Až trojhodinová výdrž

VR okuliare Oculus Go ťažia z vysokého výkonu štvorjadrového Snapdragon 821, ktorý na grafické orgie využíva GPU Adreno 530. Interná pamäť na aplikácie bude potom podľa variantu vo veľkosti 64 alebo 128 GB. Na napájanie celého headsetu slúži integrovaná 2 600 mAh batéria.


Oculus Go (64 GB)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Intuitívny ovládač do ruky

Naplný zážitok z VR je nutný nielen priestorový zvuk, ktorý je zabudovaný priamo do headsetu ale aj pohodlný ručný ovládač. Pochopiteľne je bezdrôtový, obsahuje dotykovú plochu, štyri tlačidlá aj senzory pohybu.

Oculus Go ponúkne tisícky hier i aplikácií

Platforma Oculus Go je plne podporovaná celým radom výrobcov a je kompatibilná s už hotovými aplikáciami napríklad pre Gear VR. Môžete sa tešiť napríklad na Netflix, Facebook 360, RedBull TV, CNN VR, Hulu, Discovery VR a na viac ako 1 000 zábavných hier.


Čo je súčasťou balenia Oculus Go?

Oculus Go (64 GB)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Headset

Užite si s Oculus Go absolútnu voľnosť pohybu bez akýchkoľvek káblov.

Oculus Go (64 GB)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Ovládač

Pohodlný bezdrôtový ovládač na dve AA batérie.

Oculus Go (64 GB)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Napájanie

10 W napájací adaptér s konektorom micro USB.

Oculus Go (64GB)

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Vložka

Vymedzovacia vložka na okuliare vám pomôže ideálne prispôsobiť headset na pohodlné používanie.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
72 Hz Hotovo!

Určenie

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
72 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jdou brýle pripojit k xbox one

Dobrý den, je možné brýle nasadit přes dioprické brýle? Děkuji

Kedy, prosim vas, ocakavate naskladnenie tovaru? Dakujem

Daju sa okuliare pripojit na vr steam?

Dobrý den,jak dlouho se brýle nabíjí?Děkuji.

umí bryle jakoby zrcadlit mobil ? tzn co vidím na mobilu uvidím v brýlích ? jde mi o dron apku... abych to co vidím na mobilu při řízení dronu abych viděl v brýlích ?? děkuji

Dobrý den jde tenhle oculus go 64gb zapojit do noteboku a jestli ano tak na kolik fps pojedou hry na tomhle noteboku:ASUS X571GD-BQ336T Star Black

dobry den jak dlouho bude jeste sleva?

Mám dotaz můžu použít dva ovladače pokud ano tak musí to být stejně jako ty které sou ke brylim

Pokud tomu tedy z recenzí dobře rozumím, tak se to vlastně dá prakticky použít vlastně jako webový prohlížeč bez počítače či telefonu ( chápu, že wifi je samozřejmost ) ??? bylo by to celkem dobré - brýle na internet a zábavu / notebook pro náročnější operace. Chystám si VR pořídit, tak nevím jestli do toho jít ..... určitě je to skvělé :-) Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Oculus Go (64 GB)
Ďalšie informácie

Inovatívny headset FOVE VR sleduje pohyb vašich očí

Medzi súpravy na virtuálnu realitu dorazí na jar novinka s vysokým rozlíšením a unikátnou funkciou. Headset Fove VR disponuje technológiou sledovania pohybu očí. Vďaka nej ušetrí výkon počítača, vtiahne hráčov do virtuálneho diania a posunie možnosti interakcie s virtuálnymi postavami.

Oculus Quest 2 chce vziať domácnosti útokom tiež vďaka Splinter Cell a Assassin's Creed (NOVINKA)

Virtuálna realita sa pomaly, ale isto stáva súčasťou herných domácností. Obdobie nesmelého oťukávania skončilo a na 3D okuliare sa postupne dostávajú celosvetové hity ako Half-Life: Alyx, The Walking Dead: Saints & Sinners alebo Marvel’s Iron Man VR, ktoré nás dokážu spoľahlivo vtiahnuť do deja. S virtuálnou realitou majú vývojári naďalej veľké plány, čo dokazuje akcia Facebook Connect zo 16. septembra, kde sa predstavila nová verzia Oculus Quest a tiež nové VR tituly.

The Walking Dead: Saints & Sinners (RECENZIA) – Zatopeným mestom v rytme jazzu

Keď v októbri 2003 priniesol Robert Kirkman na pulty obchodov svoj prvý zošit The Walking Dead, možno ani netušil, aká senzácia sa z jeho komiksu v priebehu niekoľkých rokov stane. Do dnešného dňa už bolo vydaných 193 dielov, ktoré v češtine vyšli pod názvom Živí mrtví v tridsiatich zväzkoch, a od roku 2010 beží adaptácia v podobe televízneho seriálu, čo pritiahlo pozornosť tiež herných štúdií. V súčasnosti je najaktuálnejší VR titul Saints & Sinners od Skydance Interactive, na ktorý sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Somnium Space: Vaše kľúče od virtuálneho sveta

Virtuálna realita a jej svety sa tešia stále väčšej obľube. Premýšľali ste ale niekedy nad tým, kto skutočne vlastní a rozhoduje o veciach, ktoré si v nej kúpite a vybudujete? V tomto článku si priblížime virtuálny svet Somnium Space, ktorý vlastníctvo zakladá na blockchaine a povieme si, prečo je to tak najlepšie.

VR – Virtuálna realita: od prvých krôčikov až po súčasnosť

Virtuálna realita (VR) si stále častejšie nachádza cesty do našich životov. A hoci sa v prípade tejto technológie musíme vysporiadať s technickými problémami, vysokou cenou a podobne, je viac než isté, že zlatý vek virtuálnej reality je za rohom! Radi by ste sa o VR dozvedeli viac? Náš článok vám prezradí všetko, čo chcete vedieť!

Recenzie Oculus Go (64 GB)
Príslušenstvo pre Oculus Go (64 GB) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Go (64GB). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Go (64 GB). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Go (64 GB). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oculus Go (64 GB).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií