Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oculus Go

Zobraziť katalóg
Oculus Go
4,8 6 hodnotení
VR okuliare s rozsahem 360°, 32GB, obsah balení: Headset, Ovladač, Vymezovací vložka pro brýle
Kód:  OC002b2 Produktové číslo:  301-00103-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Oculus Go

Oculus Go, samostatný VR headset priamo od Facebooku

Najpopulárnejšia sociálna sieť Facebook je hnacím motorom pre virtuálnu realitu. Napokon práve z toho dôvodu došlo v roku 2014 k pohlteniu spoločnosti Oculus VR. Oculus Go je teda v podstate také malé dieťa Marka Zuckerberga, ktorého cieľom je dostať k virtuálnej realite veľkú časť používateľov. 



Oculus Go, samostatný VR headset priamo od Facebooku

VR headset Oculus Go je na tom po technickej stránke veľmi dobre. Z LCD displeja s celkovým rozlíšením 2 560 × 1 440 pixelov tušíte, že zážitky z virtuálnej reality budú úplne perfektné. Oculus Go tiež stavuje na novú technológiu fast-switch, ktorá má zamedziť problémom s nízkou obnovovacou frekvenciou. Práve tá stojí za fyzickými problémami pri dlhšom používaním typického VR headsetu.


Ovládač na Oculus Go

Ovládač do ruky

Pre plný zážitok z VR je nutný nielen priestorový zvuk, ktorý je zabudovaný priamo do headsetu, ale aj pohodlný diaľkový ovládač. Facebook sľubuje, že aplikácie budú.



Oculus Go a dostatok aplikácií

Platforma Oculus Go je plne podporovaná celým radom výrobcov a je kompatibilná s už hotovými aplikáciami napríklad pre Gear VR. Môžete sa tešiť napríklad na Netflix, Facebook 360 alebo na viac ako 1000 zábavných hier.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
72 Hz Hotovo!

Určenie

Určenie
Samostatne fungujúce Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
72 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co ma znamenat ta cena z 200 na 400???!!!To si robite z ludi srandu? Vysvetlite to, cenu plus clo a dovoz si vieme spocitat...

Ta cena zde je opravdu směšná. Na oficiálním storu výrobce pořídíte 64GB verzi za 249 euro + 20 euro poštovné do Evropy. Do ČR Oculus Go bohužel zatím neposílají, ale pokud bydlíte v rozumné vzdálenosti od hranic, pošlete si to poste restante na nejbližší poštu do Polska, Německa, Rakouska a ušetřite tak cca 3000 Kč.

hahahahaha. 37kc za euro, dobrej humor 😃 Inu, specificky trh 😃

bude fungovat i bez telefonu?

Dobrý den, chtěl bych zopakovat již položený dotaz, teď když je Oculus GO na skladě v Holešovicích, jestli si jej budeme moci vyzkoušet v showroomu. Děkuji.

Tyhle ceny produktů OCULUS tady v česku jsou přemrštěný až dvojnásobně. proč sakra

10 000? To jste se zblaznili ne?

Dobry den, mohu se zeptat ohledne ceny ... v USA startuje Go za 200$ (cca 4000), amazon ho ma za 7000 (postovne, balne, ...) a zde byl jeste vcera za 6000 ... ted to nejak vyskocilo na 10000 .... ???

Dobrý den, chci se zeptat zda se dají brýle propojit s mac os? Případně jak to funguje?

dobrý den jde na tom Minecraft earth

123
Diskusia a poradňa k Oculus Go
Ďalšie informácie

Spider-Man: Far From Home VR Experience (NOVINKY) vás nechá zadarmo zosunúť medzi mrakodrapy

Propagačné hry na rôzne produkty nájdeme už na každom kroku a v rámci filmového priemyslu je zavedenou tradíciou vytvoriť k vysokorozpočtovej snímke jej vlastnú interaktívnu minihru. Často ide o klikačky flashového rázu v internetovom prehliadači, maximálne sa vytvorí hračka na stiahnutie. Ale projekt pre virtuálnu realitu je raritou, takže sa spoločne poďme pozrieť, čo od Spider-Man: Far From Home VR Experience čakať.

Game Developers Conference 2020 (TÉMA) – Ktoré herné systémy sú u vývojárov najobľúbenejšie?

Hráči počítačových hier zažívajú počas kalendárneho roka niekoľko vrcholov, na ktoré sa tešia. Mimo vydania očakávaných titulov sú to tiež konferencie, kde sa oznamujú nové projekty a odhaľujú detaily pripravovaných hier a medzi najobľúbenejšie akcie tak patrí E3, Gamescom a Tokyo Game Show. Lenže v posledných rokoch sa ukazuje, že veľmi zaujímavé poznatky získame aj z vývojárskych konferencií, medzi ktorými vyniká Game Developers Conference v San Franciscu, v rámci ktorej prebieha tiež prieskum o budúcnosti hrania.

Oculus Quest 2 chce vziať domácnosti útokom tiež vďaka Splinter Cell a Assassin's Creed (NOVINKA)

Virtuálna realita sa pomaly, ale isto stáva súčasťou herných domácností. Obdobie nesmelého oťukávania skončilo a na 3D okuliare sa postupne dostávajú celosvetové hity ako Half-Life: Alyx, The Walking Dead: Saints & Sinners alebo Marvel’s Iron Man VR, ktoré nás dokážu spoľahlivo vtiahnuť do deja. S virtuálnou realitou majú vývojári naďalej veľké plány, čo dokazuje akcia Facebook Connect zo 16. septembra, kde sa predstavila nová verzia Oculus Quest a tiež nové VR tituly.

VR – Virtuálna realita: od prvých krôčikov až po súčasnosť

Virtuálna realita (VR) si stále častejšie nachádza cesty do našich životov. A hoci sa v prípade tejto technológie musíme vysporiadať s technickými problémami, vysokou cenou a podobne, je viac než isté, že zlatý vek virtuálnej reality je za rohom! Radi by ste sa o VR dozvedeli viac? Náš článok vám prezradí všetko, čo chcete vedieť!

Recenzie Oculus Go
Príslušenstvo pre Oculus Go Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Go (32GB). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Go. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Go. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oculus Go (32 GB).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií