Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

OEM 2x cinch, prepojovací, 10 m

Zobraziť katalóg
OEM 2x cinch, prepojovací, 10 m
4,6 92 hodnotení
Audio kábel
Kód:  MK374c Produktové číslo:  11994338
OEM 2x cinch, prepojovací, 10 m Predaj skončil

OEM 2x cinch, prepojovací, 10 m

Stereo audio kábel na spájanie zvukových zariadení, ako sú zosilňovače, reproduktory, CD/DVD prehrávače a podobne. Disponuje dvoma oddelenými tienenými prameňmi na separátne vedenie ľavého a pravého audio kanálu. K zariadeniu sa pripája pomocou štandardných CINCH konektorov.

Parametre a špecifikácia:
Konektory: 2x CINCH (M) vstup, 2x CINCH (M) výstup
Dĺžka kábla: 10 metrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Budou tyto 2 kabely stačit ke kompletnímu připojení aktivního subwooferu k autorádiu, aby bezproblému hrál? Předpokládám, že potřebuji i napájení, ale nevím, jaký kabel by to mohl být. Poprosím o radu, děkuji.

Diskusia a poradňa k OEM 2x cinch, prepojovací, 10 m
Príslušenstvo pre OEM 2x cinch, prepojovací, 10 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OEM 2x cinch, propojovací, 10m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OEM 2x Cinch, Patch, 10m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OEM 2x Cinch, Patch, 10m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OEM 2x cinch, összekötő, 10m.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií