Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

OKIDOKEYS Smart Lock

Zobraziť katalóg
OKIDOKEYS Smart Lock
Zámok - inteligentný dverný zámok riadený cez aplikáciu, kompatibilita s iOS/Android, pripojenie cez bluetooth 4.0, rôzne nastavenia na odomykanie a zamykanie, 4x AAA
Kód:  OKIDO01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OKIDOKEYS Smart Lock

Inteligentná domácnosť hýbe svetom a množstvo spotrebičov už možno ovládať pomocou aplikácie v telefóne alebo tablete. Navyše je to tak jednoduché a intuitívne. Výrobok spoločnosti OKIDOKEYS vám domov pridá navyše ešte inteligentné odomykanie vchodových dverí.

Kľúčové vlastnosti

  • Odomknite vchodové dvere pomocou aplikácie v telefóne
  • Jednoduchá montáž na existujúci zámok
  • Vytváranie virtuálnych kľúčov pre ďalšie osoby
  • Notifikácia o používaní dverí

Kľúčová revolúcia

Už nikdy sa vám nestane, že si zabuchnete doma kľúč. Ten máte totiž virtuálne umiestnený v aplikácii na šikovnom zariadení. Stačí byť len na dosah technológie bluetooth (cca 10 metrov) a máte vyhrané. Veľmi ľahké je tiež zdieľanie kľúčov s ostatnými rodinnými príslušníkmi, ale aj s hosťami alebo napríklad údržbármi. Všetkým môžete nastaviť dočasný prístup a o každom otvorení dverí vás bude informovať pohotová notifikácia.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OKIDOKEYS Smart Lock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OKIDOKEYS Smart Lock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OKIDOKEYS Smart Lock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OKIDOKEYS Smart Lock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OKIDOKEYS Smart Lock.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií