Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Olimpia Splendid Aura ABSOLUTE

Zobraziť katalóg
Olimpia Splendid Aura ABSOLUTE
Čistička vzduchu výkon 423 m3/h, príkon 70 W, maximálna hlučnosť 54 dB(A), minimálna hlučnosť 27 dB(A), filter: hepa, uhlíkový, predfilter a uv-c žiarenie, senzor kvality ovzdušia, časovač, diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa a ionizácia vzduchu, rozmery: 44.5 cm×68 cm×23.8 cm (Š×V×H)
Kód:  OLICB786 Produktové číslo:  1912

Olimpia Splendid Aura ABSOLUTE

Čistička vzduchu Olimpia Splendid jednoducho navodí sviežejší a zdravší vzduch pre deti aj choré osoby s dýchacími ťažkosťami. O výbornej spoľahlivosti a efektivite v čistení vzduchu vás bezpochyby uistí vzduchový výkon – čistička vzduchu dokáže absorbovať dokonca až 423 m3/h. Ovzdušie sa ako prvé zbaví väčších nečistôt, ako napr. chlpy a vlasy, prostredníctvom predfiltra. Najdôležitejším filtračným prvkom čističky vzduchu Olimpia Splendid je vzduchový filter HEPA, ten dobre odstraňuje takmer až 99 % všetkých alergénov aj baktérií. Na pohltenie rôznych nežiaducich pachov je perfektnou voľbou uhlíkový filter. UV lampa zničí dokonca aj posledné žijúce zvyšky baktérií a prinesie vám dokonale čistú klímu. Úplne na záver čistička vzduchu von ventilovaný vzduch zároveň obohatí o záporné ióny, a tak bude vzduch čerstvý ako po daždi. Nesmieme zabudnúť ani na jej rozmery, tie predstavujú 44,5 × 68 × 23,8 cm.

Najdôležitejšie vlastnosti čističky vzduchu Olimpia Splendid Aura ABSOLUTE

  • Filter HEPA absorbuje maximálne množstvo alergénov, baktérií aj prachu
  • Uhlíkový filter zachytáva dym, nepríjemné pachy alebo emisie
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Maximálna hlučnosť 54 dB(A) a minimálna hlučnosť 27 dB(A)
  • Výkon čistenia 423 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Olimpia Splendid: 44,5 × 68 × 23,8 cm

Prednosti čističky vzduchu Olimpia Splendid Aura ABSOLUTE

Inteligentná čistička vzduchu Olimpia Splendid je opatrená senzorom, ktorým hneď rozpozná, ako sme na tom aktuálne s kvalitou vzduchu, a podľa toho následne určí, jestli nastala správná chvíle ovzdušie v interiéri vylepšiť a vyčistiť. Príjemne prekvapí praktickým časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich preferencií môžete nastaviť interval chodu čističky.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olimpia Splendid Aura ABSOLUTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olimpia Splendid Aura ABSOLUTE.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií