Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Olympus LS-14

Zobraziť katalóg
Olympus LS-14
Diktafón záznamník pre hudobníkov, vnútorná pamäť 4GB, slot pre MicroSD až 32GB, vysokorýchlostné USB, 1.83" displej, nahrávanie max. 46h
Kód:  OL621a2 Produktové číslo:  V409141BE000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olympus LS-14

Nahrajte zvuk v profesionálnej kvalite a špičkovej počuteľnosti. Nekompromisný systém  vybavený 3 mikrofónmi dokonale dopĺňa intuitívne ovládanie, k dispozícii sú praktické kontrolky metronómu a rad ďalších funkcií. Spolu s diktafónom je dodávaná spona na pripevnenie k statívu, čo vám zaručí neobmedzenú flexibilitu pri nahrávaní. Všetky nahrávky sa ukladajú na vnútornú pamäť 4 GB, ktorá sa dá rozšíriť dokúpením microSD karty až na 32 GB.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém 3 mikrofónov TRESMIC
  • Metronóm a ladička
  • Podpora micro SD/SDHC
  • Interná pamäť 4 GB
  • 1,83" displej

Optimalizované nahrávky ľahko a bez problémov

Režim Smart sa postará o automatické nastavenie pre akúkoľvek akustiku miestnosti a usporiadanie nástrojov. Prepnutím na ovládači do režimu Smart a stlačením REC zaznamenáte cvičnú nahrávku. Potom ju prehrajte s čo najvyššou hlasitosťou a optimálna nahrávacia úroveň sa nastaví sama.

Čistý zvuk, od výšok po basy

Olympus LS-14 je vybavený systémom TRESMIC, ktorý využíva dva smerové mikrofóny a jeden centrálny všesmerový. Tým sa rozšírila pracovná frekvencia na 20 Hz – 20 kHz s prirodzeným vnemom stereo zvuku. Systém dokáže zaznamenať až 130 dB SPL bez orezania maximálnej amplitúdy zvuku.

Obsah balenia:
Olympus LS-14
Alkalické batérie
USB kábel
Puzdro
Objímka na stojan
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olympus LS-14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus LS-14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus LS-14. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus LS-14.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií