Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Olympus LS P2 red

Zobraziť katalóg
Olympus LS P2 red
5 2 hodnotení
Diktafón – 8GB, až 253 hod. záznamu, výdrž batérie až 39 hodín, Bluetooth, slot Micro SD, funkcia MP3 prehrávača
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  OL622b2 Produktové číslo:  V414151RE000

Olympus LS P2 red

Olympus LS P2 red je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Červený záznamník Olympus LS-P2 disponuje kompaktnými rozmermi, ale je nabitý výkonnými funkciami. Spája vysokú kvalitu nahrávania s intuitívnym ovládaním a špičkovým dizajnom. Svoje nahrávky a skladby tak máte úplne vo svojich rukách. Všetko sa ukladá na internú pamäť 8 GB, ktorú možno ľahko rozšíriť  micro SD kartou až na 32 GB.

Kľúčové vlastnosti červeného záznamníka Olympus LS-P2

  • Elegantné kovové telo
  • Vnútorná pamäť 8 GB
  • Podpora micro SD/SDHC kariet
  • Systém troch mikrofónov TRESMIC
  • Bluetooth

Čistý zvuk od nízkych po vysoké frekvencie

Olympus LS-P2 je vybavený vyspelým systémom mikrofónov TRESMIC, ktorý využíva dva smerové a jeden centrálny všesmerový mikrofón. Tým sa rozšírila pracovná frekvencia na 20 Hz až 20 kHz pri reálnom vneme zvuku. Unikátna funkcia špičkových záznamníkov Olympus pre najpresnejšie zachytenie zvuku. Dokážete zaznamenať až 120 dB SPL bez orezu najvyššej amplitúdy zvuku.

Bezdrôtové bluetooth pripojenie

Ihneď po nahraní záznamu máte možnosť vypočuť si výsledok. S bluetooth sa jednoducho spárujete so slúchadlami či kompatibilným reproduktorom. Záznamník teda slúži aj ako prehrávač, s ktorým si hudbu užijete kedykoľvek a kdekoľvek. Celá výkonná technológia je ukrytá v kompaktnom kovovom tele. Oceníte praktickú funkciu Direct USB pre jednoduché ukladanie a prenos nahrávok.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím Vás. Elektronický manuál má 128 stran v angličtině (124 + 4 listy). Dostanu při koupi manuál v a návod v českém jazyce? A zda je možno dobíjet baterii v přístroji (buď ze zásuvky na 220V nebo jinak - dobíječkou). Děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre Olympus LS P2 red
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií