Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza dny mini Velikonoce

OMEGA FRIMA 2.0, 6W, čierno-červené

Zobraziť katalóg
OMEGA FRIMA 2.0, 6W, čierno-červené
Reproduktory prenosný, USB napájanie
Kód:  MD552z5 Produktové číslo:  OG119BR Stránky výrobcu
OMEGA FRIMA 2.0, 6W, čierno-červené Predaj skončil

OMEGA FRIMA 2.0, 6W, čierno-červené

Moderné stolové reproduktory OMEGA FRIMA 2.0 v čierno / červenej farbe sa nestratia na žiadnom pracovnom stole. Sú vyrobené z pevného plastu a v hornej časti majú praktické úchopy. Čistý a silný zvuk spolu s precíznym spracovaním vás milo prekvapí.

Prostredníctvom reproduktorov môžete hudbu prehrávať pomocou audio kábla s 3,5 mm jack konektorom. Reproduktory sú napájané cez USB port, takže nehrozí žiadne zahrievanie. Ovládanie hlasitosti je umiestnené na boku reproduktora.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehrávanie cez audio kábel
  • Napájanie cez USB port
  • Kvalitný pevný plast
  • Ovládanie hlasitosti
  • Malé rozmery a hmotnosť
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OMEGA FRIMA 2.0, 6W, čierno-červené
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEGA Frime 2.0, 6W, černo-červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEGA Frime 2.0, 6W, Schwarz-Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEGA Frime 2.0, 6W, Schwarz-Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FRIM OMEGA 2.0, 6W, fekete-piros.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií