Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

OMEGA OG47O oranžový

Zobraziť katalóg
OMEGA OG47O oranžový
4,5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor 3W, Bluetooth 3.0, FM, microSD, batérie 350mAh, výdrž 3-4 hod, hliníkový
Kód:  MD551z6 Produktové číslo:  OG47O Stránky výrobcu

OMEGA OG47O oranžový

Čistý zvuk, jednoduché ovládanie, praktické funkcie, rad vychytávok. To a omnoho viac poskytne bezdrôtový reproduktor značky Omega, ktorý sa vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti stane verným spoločníkom na vašich cestách. Jeho prostredníctvom môžete hudbu prehrávať hneď niekoľkými spôsobmi. Vedľa streamovanie cez Bluetooth ponúka integrovanú čítačku microSD kariet, USB, alebo FM rádio. Kvalitné hliníkové prevedenie a elegantný dizajn z neho robí nielen praktický, ale aj veľmi módny doplnok, ktorý skvele zapadne do každého prostredia. Výkonná batéria s kapacitou 350 mAh dovolí využívať jeho výhody až 3 - 4 hodiny. 

Kľúčové vlastnosti

  • bezdrôtové prevedenie
  • Streamovanie hudby cez Bluetooth 3.0
  • Nabíjanie cez USB alebo nabíjačku
  • Integrovaná čítačka microSD kariet
  • FM rádio
  • Kvalitný hliníkový materiál
  • Výkonná batéria s výdržou 3 - 4 hodiny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, reproduktor mi nejde propojit s telefonem. Po opakovaných pokusech se povedl propojit s telefonem jednoho člena rodiny a s ostatními ne, děkuji.

Diskusia a poradňa k OMEGA OG47O oranžový
Príslušenstvo pre OMEGA OG47O oranžový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEGA OG47O oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEGA OG47O orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEGA OG47O orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMEGA OG47O narancs.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií