Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OMEN by HP 870-176nc

Zobraziť katalóg
OMEN by HP 870-176nc
5 4 hodnotení
Počítač - Intel Core i7 6700K Skylake, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1080 8 GB GDDR5X, SSD 256 GB + HDD 1 TB 7200 otáčok, DVD, Wifi 802.11ac, bluetooth 4.2, USB 3.0, DVI, HDMI, 3x DisplayPort, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit (Y4L09EA)
Kód:  HPCD1122t Produktové číslo:  Y4L09EA#BCM Stránky výrobcu

OMEN by HP 870-176nc

HP pridáva do svojej rodiny herných počítačov a zariadení nový stolový počítač, ktorý nadchne každého zapáleného hráča. Môžete sa tešiť na maximálny výkon v podobe najmodernejších komponentov, ktoré sú pripravené aj pre virtuálnu realitu. Všetko je uložené v štýlovej skrini s červeným LED podsvietením, ktorá zapadá do dizajnového radu OMEN.

Kľúčové vlastnosti

  • Herný počítač v štýlovej skrini OMEN
  • Vysoko výkonné komponenty pre najlepšie herné zážitky
  • NVIDIA GeForce GTX 1080 pre 4K hranie aj virtuálnu realitu
  • Moderný procesor Intel Core i7 s odomknutým násobičom
  • Dvojica diskov na optimálny výkon
  • Rýchle bezdrôtové pripojenie WiFi
  • USB klávesnica a myš súčasťou balenia

Hrajte na maximum

Novú úroveň výkonu predvádza pokročilý procesor Intel Core i7 s architektúrou Skylake. Mimo vysoký výkon sa chváli aj príjemnou spotrebou a odomknutým násobičom, ktorý uľahčuje pretaktovanie. Pripravte sa na hráčske peklo a užite si všetky moderné šlágre na maximum bez zbytočného obmedzovania. Špičková grafika NVIDIA GeForce GTX 1080 s novým 16nm jadrom Pascal vám ponúkne ten najlepší výkon na 4K hranie aj virtuálnu realitu. Výkonné komponenty doplňuje rýchla pamäť typu DDR4.

Perfektná výbava

Hardvérovú silu udržuje v chládku efektívne vodné chladenie, ktoré bezpečne a spoľahlivo chráni osadené komponenty. Plynulosť systému Windows 10 podporuje rýchle SSD s kapacitou 256 GB, ktoré zrýchľuje štart systému aj prístupovú dobu. Na vaše dáta je pripravený objemný 1 TB disk. Ľahko prístupné konektory USB sú umiestnené na hornej strane, kde je k dispozícii aj čítačka pamäťových kariet 7 v 1 a praktická priehradka pre externý disk či váš telefón pri nabíjaní.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aka značka grafickej karty sa tam nachadza(vyrobca), a je ten 500W zdroj postačujuci na taku zostavu s vodnym chladenim?

dobry den, tento PC vlastnim uz par rokov, je super :) rozmyslam nad miernym upgradom, ktory by ho trosku osviezil - kupu SSD disku, uplne by postacoval 1TB (v podstate aj 2TB, ak by nebol cenovo moc vysoko)... akurat za tie roky, odkedy som ho kupil, vyslo vela typov a standardov SSD, a ja netusim, aky SSD disk alebo ake typy SSD diskov by donho sadli, resp. ake podporuje... dalsia vec, ak uz najdem nejake, co su podporovane tymto PC, bude stale postacovat 500W zdroj, ktory je v nom od zakladu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké příslušenství je dodáváno s pc díky za odpověď

Dobrý deň na koľko FPS bi išlo csgo GTA 5 a Battlefield 1. Ďakujem za odpoved

Dobrý den, dá se tento PC objednat s Linuxem nebo jiný OS než Windows? Děkuji

má tento počítač usb porty a optickú mechaniku? a ako je to s chladením?

Dobrý deň, je možné doplniť tento PC o ďalšie HDD SATA (1-2 ks)? Nestačí mi kapacita dodávaného disku. Otvorením skrinky a ich inštaláciou nepadá záruka? Ďakujem za skorú odpoveď

Dobrýden, dá se na tomto počítači spustit dvě různé VR hry? Pokud ano, za jakých podmínek? Děkuji

Dobrý den, zajímá mě, zda na daném počítači můžou hrát zároveň 2x hráči VR hru? Zda to utáhne.

Je v kazdom stolnom pc ktory sa nemusi predavat na alze su tam naistalovane driveri na grafiku atd. Ked nemaju opticku mechaniku??

12
Diskusia a poradňa k OMEN by HP 870-176nc
Príslušenstvo pre OMEN by HP 870-176nc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP 870-176nc.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií