Rapture Rapture

OMEN by HP 870-277nc

Zobraziť katalóg
OMEN by HP 870-277nc
5 2 hodnotení
Počítač - Intel Core i7 7700K Kaby Lake, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5, SSD 256GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.0, DVI, HDMI, 3x DisplayPort, USB klávesnica a myš , Windows 10 Home 64-bit (1JU33EA)
Kód:  HPCD1122s6 Produktové číslo:  1JU33EA#BCM Stránky výrobcu

OMEN by HP 870-277nc

HP pridáva do svojej rodiny herných počítačov a zariadení nový našliapaný stolný počítač, ktorý nadchne každého zapáleného hráča. Môžete sa tešiť na maximálny výkon v podobe najmodernejších komponentov, ktoré sú pripravené aj na virtuálnu realitu. Všetko je uložené v štýlovej skrini s červeným LED podsvietením, ktorá zapadá do dizajnového radu OMEN.

Kľúčové vlastnosti

  • Herný počítač v štýlovej skrini OMEN
  • Vysoko výkonné komponenty na najlepšie herné zážitky
  • NVIDIA GeForce GTX 1070 na 4K hranie aj virtuálnu realitu
  • Moderný procesor Intel Core i7 Kaby Lake
  • Dvojica diskov na optimálny výkon
  • Rýchle bezdrôtové pripojenie WiFi
  • USB klávesnica a myš súčasťou balenia

Hrajte na maximum

Novú úroveň výkonu predvádza pokročilý procesor Intel Core i7 s architektúrou Kaby Lake. Okrem vysokého výkonu sa chváli aj príjemnou spotrebou a odomknutým násobičom, ktorý uľahčuje pretaktovanie. Pripravte sa na hráčske peklo a užite si všetky moderné šlágre na maximum, bez zbytočného obmedzovania. Špičková grafika NVIDIA GeForce GTX 1070 s novým 16nm jadrom Pascal vám ponúkne ten najlepší výkon na 4K hranie aj virtuálnu realitu. Výkonné komponenty doplňuje rýchla pamäť typu DDR4.

Perfektná výbava

Plynulosť systému Windows 10 podporuje rýchle SSD s kapacitou 256 GB, ktoré zrýchľuje štart systému a prístupovú dobu. Na vaše dáta je pripravený objemný 1TB disk. Ľahko prístupné konektory USB sú umiestnené na hornej strane, kde je k dispozícii aj čítačka pamäťových kariet 7 v 1 a praktická priehradka na externý disk, či váš telefón pri nabíjaní.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je možné v tejto zostave vymeniť GK na GTX1080 8GB?

Dobrý den, lze u tohoto počítače nějak doplnit interní disk? Myslím tím, jestli je zaplombovaný a tím pádem modifikovatelný jenom ve značkovém servisu. A pokud ne, může to udělat alespoň ALZA nebo budu muset jít do HP servisu

Dala by sa získať ešte nejaká zľava na tento PC? Povedzme, že za 1650 €?

Dobrý den je možné u tohoto počítače vyměnit DVD za BD a pokud ano za jakou cenu.

Zdravím, dá se někde najít nebo zjistit, jak je počítač hlučný.?Zajímalo by mě srovnání s tímto https://www.alza.cz/hp-z440-mt?dq=4300553

Je pravděpodobné že tento výrobek bude ve 4 následujících měsících zlevněn?

je tato bedna velmi kvalitna.

udiahne gta 5 na najvyšich detailoch.

kazy sa tato herna bedna často.

Dobry den,ake je v tejto hernej bedny chladeni?

12
Diskusia a poradňa k OMEN by HP 870-277nc
Príslušenstvo pre OMEN by HP 870-277nc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP 870-277nc.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií