AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

OMEN by HP Mindframe Cooling

Zobraziť katalóg
OMEN by HP Mindframe Cooling
5 5 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 32 Ohm, rozsah 15 Hz–22000 Hz, citlivosť 95 dB/mW, menič 40 mm, pripojenie: USB Type-A a USB Type-A, Priestorový zvuk (7.1) a RGB podsvietenie, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2 m,
Kód:  HPCP0565h5 Produktové číslo:  3XT27AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMEN by HP Mindframe Cooling


Exkluzívne herné slúchadlá OMEN by HP Mindframe Cooling

Novým spojencom do vašich budúcich bitiek sa môžu stať tieto herné slúchadlá OMEN by HP Mindframe Cooling v elegantnej kombinácii červenej a čiernej farby. Ponúkajú krištáľovo čistý 7.1 priestorový zvuk, ktorý oceníte hlavne pri vypätých herných situáciách.


OMEN by HP Mindframe Cooling

Aktívne chladenie

Slúchadlá OMEN by HP Mindframe Cooling sú vybavené špeciálnou technológiou FrostCap, ktorá sa v náušniciach stará o odvod tepla preč od uší. Vďaka tomu môžete slúchadlá používať oveľa dlhšiu dobu bez straty pohodlia.


Herné slúchadlá OMEN s plnou výbavou

Slúchadlá OMEN by HP Mindframe Cooling sa k PC pripájajú pomocou konektora USB, ktorý sa stará o prenos zvuku i energie na chladenie. Súčasťou slúchadiel je tiež mikrofón s potlačením hluku, regulácia hlasitosti pomocou kolieska v náušníku. Mikrofón možno navyše bleskovo vypnúť po vyklopení hore.

OMEN by HP Mindframe Cooling

OMEN by HP Mindframe Cooling

Kľúčové vlastnosti slúchadiel OMEN by HP Mindframe Cooling

  • Prémiové herné slúchadlá
  • Aktívne chladenie náušníkov
  • Perfektný priestorový zvuk 7.1
  • Ľahký a flexibilný hlavový most
  • Nastaviteľné RGB podsvietenie

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
15 Hz Hotovo!
Frekvencia do
22 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
95 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
100 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!
Impedancia
3 300 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
480 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den je normalní aby se sluchátka přehřívala? i když je podsvícení a chlazeni vypnute?

Dobrý den...má Logitech G633 napojené na PS4 přes USB, takže má otázka je zdali půjdou také napojit na PS4 přes USB...děkuju za odpověď

Dobrý den, budou sluchátka fungovat i s playstation 4 osobně jsem usb sluchátka do ps 4 nezapojoval. děkuji

Bude produkt ešte niekedy k dispozícii ?

Dobrý deň prečo predaj skončil a budú ešte dostupné?

Dobrý den, dne 01.06 2019 jsem si ve vašem obchodě zakoupil sluchátka Omen HP mindframe. Cca měsíc jsem tato sluchátka používal, poté jsem je nechal v polici, protože jsem je již nepotřeboval. Dnes jsem chtěl sluchátka znovu použít pro komunikaci, ale nefunguje mikrofon, přesněji fungoval asi 10 minut a najednou zašal jen šumět. Sluchátka mi nespadla, ani jsem se k nim nechoval nijak špatně, zkoušel jsem je přepojit do jiného usb, měnit nastavení, ale nic. Jen šum. Chtěl bych se zeptat na nějakou radu, či bych mohl sluchátka vyměnit za jiné, nebo jak mám dále postupovat.

dobrý den... blbá otázka ale pro jistotu se zeptám. hrozí u těchto sluchátek při častém nošením na sobě s chladícím efektem zánět střed. ucha ?

Chci se zeptat co je v balení se sluchátky + jestli jsou USB nebo Audio JACK. předem děkuji za odpověĎ

Jaké opracování má kabel u sluchátek? Děkuju

Dá sa pomocou redukcie sluchátka zapojiť do telefónu?

Diskusia a poradňa k OMEN by HP Mindframe Cooling
Príslušenstvo pre OMEN by HP Mindframe Cooling Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP Mindframe Cooling. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEN by HP Mindframe Cooling. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEN by HP Mindframe Cooling. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMEN by HP Mindframe Cooling.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií