AP+ nový vizuál PET

OMRON i-Q 142

Zobraziť katalóg
OMRON i-Q 142
Tlakomer – na ruku, pre obvod 22–42cm, 2×84 pamätí
Kód:  EOM201m Produktové číslo:  4015672102712

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON i-Q 142

Nie je nič lepšie, ako mať svoj krvný tlak pod pravidelnou kontrolou a vyhnúť sa tak množstvu zdravotných komplikácií. Výborným pomocníkom v tomto smere je Tlakomer Omron i-Q 142. Má prstencovú manžetu pre detskú, normálnu aj hrubú ruku (22 – 42 cm). Nie je potrebné žiadne omotávanie a zapínanie manžety. Stačí vložiť ruku a meranie môže začať. Tlakomer môžete pripojiť k PC a na priloženom softvéri vyhodnocovať merania. Prístroj je klasifikovaný podľa európskej smernice pre zdravotnícke pomôcky 93/42/ EEC – trieda II A.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehľadný displej
  • Meranie tlaku pre dve osoby
  • Pamäť 2 × 84 meraní (vrátane dátumu a času)
  • Činnosť na sieťový zdroj
  • Pripojenie k PC a tlačiarni (USB kábel nie je súčasťou balenia)
  • Kompletný český návod
  • Certifikát CE 0197

Jednoduchá obsluha

Výhodou tonometra je extra veľký, prehľadný a dobre čitateľný displej. Prístroj navyše umožňuje meranie tlaku dvom osobám. Môžete tak sledovať nielen svoj krvný tlak, ale aj tlak vášho partnera, súrodenca či kamaráta. Za to zodpovedá delená pamäť na 2 × 84 meraní vrátane dátumu a času. Ovládanie prístroja je veľmi jednoduché, zapnete ho pomocou jediného tlačidla.

Určite oceníte funkciu vyhodnotenia prekročenia hranice vysokého tlaku a tiež jeho schopnosť odhaliť riziko ranej hypertenzie, čím vás včas informuje o akomkoľvek nežiadúcom vývoji vášho tlaku. Prednosťou prístroja je tiež funkcia výpočtu priemernej hodnoty systolického a diastolického tlaku pre objektívnejšie výsledky. Činnosť prístroja je iba na priložený sieťový zdroj. 

Rozsah merania:
Krvný tlak 0 – 299 mmHg, pulz 40 – 180/min

Presnosť merania:
Krvný tlak +/-3 mmHg, pulz +/-5% nameranej hodnoty

Hmotnosť:
2 600 g

Rozmery prístroja:
cca 286 × 294 × 271 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u přístroje se píše o certifikaci. Kde ji najdu, či prosím o doposlání. Děkuji.

Zakoupila jsem tento přístroj, v popisu bylo uvedeno, že součástí balení je cestovní pouzdro, ale nebylo. Zajímá mě také jak je možné se s tímto přístrojem připojit k PC. V návodu je hovořeno o instalačním CD. Kde ho získám?

Diskusia a poradňa k OMRON i-Q 142
Príslušenstvo pre OMRON i-Q 142 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON i-Q 142. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON iQ 142. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON iQ 142. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON i-Q 142.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií