Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OMRON M7 Intelli IT

Zobraziť katalóg
OMRON M7 Intelli IT
4,8 48 hodnotení
Tlakomer na pažu, delená pamäť pre dvoch používateľov, detekcia arytmie, grafické znázornenie tlaku, indikácia správne nasadenej manžety, lcd displej, pamäť, pohybový senzor a priemer tlaku, dĺžka manžety 42 cm, presnosť merania pulzu 5 %, presnosť merania tlaku 3 mmHg, pripojenie Bluetooth, kompatibilný s Android
Kód:  EOM101a Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  4015672110397

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON M7 Intelli IT

Meranie krvného tlaku rovnako presné ako u lekára



OMRON M7 Intelli IT s Intelli manžetou

OMRON M7 Intelli IT je moderný, presný, klinicky overený tlakomer s predĺženou 5-ročnou zárukou na rameno na domáce i lekárske použitie. V balení nájdete unikátnu Intelli manžetu, vhodnú na normálne aj silné rameno (obvod 22 – 42 cm). Okrem tlaku meria, samozrejme, tiež pulz a namerané hodnoty sa automaticky ukladajú do pamäte na neskoršie vyhodnotenie či kontrolu u lekára.

Prístroj je vybavený veľkým, dobre čitateľným 3-riadkovým displejom pre jednoduché čítanie údajov. Navyše je vybavený farebnými indikátormi, ktoré vám pomáhajú napríklad v správnom utiahnutí manžety, jednoducho farebne zobrazujú výšku hodnoty nameraného TK (podľa odporúčania WHO pre domáce meranie), kontrolujú prípadný nevhodný pohyb pri meraniach a dokážu upozorniť aj na prípadnú srdcovú arytmiu. Tlakomer je napájaný zo 4 alkalických batérií typu AA, alebo pomocou sieťového zdroja Omron (voliteľné príslušenstvo – možné dokúpiť).



Meranie krvného tlaku bez chýb (360o presnosť)

Unikátna Intelli manžeta odstraňuje chyby vznikajúce nesprávnym umiestnením manžety na ramene. Viac na.




Farebné indikátory

Máte obavy, že bude ťažké vyznať sa v zložitých ukazovateľoch tlakomera? Omron M7 Intelli IT rieši tento problém pomocou farebných indikátorov vedľa displeja. Prvý – farebný indikátor hypertenzie (zelená = vaše namerané hodnoty TK sú v normále; červená = niektorá z hodnôt TK je zvýšená alebo vysoká, v prípade, že sa tieto hodnoty opakujú, konzultujte to s vaším praktickým/odborným lekárom). Druhý – farebný indikátor utiahnutia manžety (zelená + OK = manžeta je správne utiahnutá a nasadená; oranžová = manžeta je voľná či nesprávne nasadená, prosím, upravte si ju).


Značka OMRON = svetová jednotka v tlakomeroch*



Inteligentný pomocník – Omron M7 Intelli IT

Pre vašu lepšiu orientáciu je tlakomer Omron vybavený aj grafickým ukazovateľom úrovne krvného tlaku, no zvládne tiež vyhodnotiť srdcovú arytmiu alebo rannú hypertenziu. Vyššie hodnoty tlaku v ranných hodinách môžu byť totiž faktorom kardiovaskulárneho rizika.

Okrem toho prístroj dokáže vypočítať priemerný krvný tlak, a to dokonca týždenný, ranný a večerný.


Istota presného merania

Máte srdcovú arytmiu? To nevadí, pretože tlakomer Omron si poradí aj s niektorými typmi srdcových arytmií.

Tlakomer navyše zvyšuje presnosť merania tým, že meria dvakrát. Raz pri nafukovaní a druhýkrát pri vyfukovaní. Objavte extrémne pohodlné, rýchle a presné meranie krvného tlaku s tlakomermi Omron.


Omron M7 Intelli IT – vhodný aj pre rodiny

Získajte absolútny prehľad o svojom tlaku. Výsledky si nie je potrebné nikam zapisovať – tlakomer Omron to urobí za vás. Stačí si ho nasadiť, zmerať tlak a o zvyšok sa už postará sám.

Tlakomer Omron si totiž dokáže zapamätať až sto výsledkov merania vrátane dátumu aj času, a to pre dvoch ľudí. Udrží teda v pamäti 2× 100 výsledkov merania.


Doplňujúce informácie:

Rozsah merania:
Krvný tlak 0 – 299 mmHg
Pulz 40 – 180/min

Presnosť merania:
Krvný tlak/-3 mmHg
Pulz/-5 % nameranej hodnoty

Balenie obsahuje:
Prístroj
INTELLI manžeta
4× alkalické batérie typu AA
Cestovné puzdro
Kompletný návod – schválený od OMRON Healthcare Europe
CELIMED modrý záručný list

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
95 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
95 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém
Android, iOS Hotovo!

Rozhranie

Rozhranie
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart tlakomery
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, nezkoušel někdo propojení s S-Health? Díky.

Dobry den, môj tlakomer Omron zobrazuje chybu 77! Čo to môže byť?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi OMRON M7 Intelli IT a OMRON M7 Intelli IT s bluetooth připojením na Android/iOS zařízení + zdroj? U OMRON M7 Intelli IT také uvádíte bluethooth připojení. Jedná se tedy o rozdíl pouze v tom, že druhý obsahuje v balení síťový adaptér? ... Je možné k OMRON M7 Intelli IT dokoupit síťový adaptér nebo je možné pouze používat baterie? Děkuji. JM

Dobry den, jedna se mi o proglouzenou zaruku 5let, zaregistroval jsem pristroj na strankach, dostal jsem aktivacni kod petilete zaruky a chci se zeptat, je pozadovano razitko prodejce, musim Vam listek zaslat, nebo lze udelat jinak? Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k OMRON M7 Intelli IT
Príslušenstvo pre OMRON M7 Intelli IT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON M7 Intelli IT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON M7 Intelli IT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON M7 Intelli IT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON M7 Intelli IT Bluetooth felkaros vérnyomásmérő.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií