Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OMRON MIT Quick Check 3

Zobraziť katalóg
OMRON MIT Quick Check 3
4,8 4 hodnotení
Tlakomer – na zápästie, 13.5–21.5cm, 90 pamätí, veľký trojriadkový displej, 2× AAA (súčasť balenia)
Kód:  EOM201i Produktové číslo:  4015672109216

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON MIT Quick Check 3

Nie je nad to, mať svoj krvný tlak pod pravidelnou kontrolou a predísť tak rade zdravotných komplikácií. Výborným pomocníkom v tomto smere je tlakomer OMRON MIT Quick Check 3 v elegantnom čiernobielom vyhotovení. Prednosťou tohto tonometra je extra rýchle, presné a pohodlné meranie, ktoré môžete vykonávať bez vyhrnutia rukávu. Stačí nasadiť manžetu na zápästie a meranie môže začať. Manžeta je upraviteľná pre obvod zápästia 13,5 – 21,5 cm. Pamäť prístroja garantuje zaznamenania až 90 meraní jedného používateľa, vrátane dátumu a času, kedy meranie prebehlo. Údaje sa zobrazujú na veľkom, prehľadnom a dobre čitateľnom trojriadkovom displeji.

Tlakomer OMRON MIT Quick Check 3 pracuje s využitím alkalických batérií, ktorých životnosť, ak sú nové, je až 300 meraní. Dva kusy týchto alkalických batérií AAA sú súčasťou balenia. Spoločne s výrobkom získate aj praktické cestovné puzdro, ktoré oceníte najmä pri častom prevážaní.

Rozsah merania:
Krvný tlak 0 – 299 mmHg, Pulz 40 – 180/min

Presnosť merania:
Krvný tlak +/- 3 mmHg, Pulz +/- 5 % nameranej hodnoty

Hmotnosť prístroja:
Bez batérií cca 123 g

Rozmer prístroja:

Cca 87 (š) × 67 (v) × 28 mm (h) - bez manžety

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OMRON MIT Quick Check 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON MIT Quick Check 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON MIT Quick Check 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON MIT Quick Check 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON MIT Quick Check 3.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií