PET Protiplnění

OMRON MIT3

Zobraziť katalóg
OMRON MIT3
4,6 8 hodnotení
Tlakomer na pažu, detekcia arytmie, grafické znázornenie tlaku, lcd displej a pamäť, dĺžka manžety 42 cm, presnosť merania pulzu 5 %, presnosť merania tlaku 3 mmHg, pripojenie NIE,
Kód:  EOM201g Produktové číslo:  4015672109193

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON MIT3

Nie je nad to, mať svoj krvný tlak pod pravidelnou kontrolou a predísť tak množstvu zdravotných komplikácií. Výborným pomocníkom v tomto smere je tlakomer OMRON MIT3 na pažu v elegantnom čierno-bielom vyhotovení. Prednosťou tohto tonometra je jednoduchá obsluha vďaka najnovším technológiám. Predĺžená EASY manžeta (22 – 42 cm) je ľahko utiahnuteľná a nahradí dve manžety (štandardné + pre hrubšiu pažu). Ikona na displeji informuje o jej nesprávnom či nedostatočnom utiahnutí. Ak sa na displeji zobrazí príslušný symbol s potvrdením správneho nastavenia manžety, sú všetky výsledky merania spoľahlivé. Prístroj dokáže vyhodnotiť nevhodný pohyb pri meraní a ikonou na displeji informuje o možnej nepresnosti výsledkov. V tom prípade meranie opakujte. Ďalšia ikona upozorňuje na srdcovú arytmiu (nepravidelný pulz). Pri častom zobrazení tejto ikony je vhodné vyhľadať lekára a oznámiť mu to.

Pamäť prístroja je určená pre jedného používateľa a garantuje zaznamenanie 1 × 60 meraní vrátane dátumu a času, kedy meranie prebehlo. Údaje sa zobrazujú na veľkom, prehľadnom a dobre čitateľnom trojriadkovom displeji. Tlakomer OMRON MIT3 pracuje s využitím alkalických batérií, ktorých životnosť, ak sú nové, je až 1 000 meraní. 4 kusy týchto alkalických batérií AA sú súčasťou balenia. Spoločne s tlakomerom získate tiež praktické cestovné puzdro, ktoré oceníte najmä v prípade častého prenášania.

Rozsah merania:
Krvný tlak 0 - 299 mmHg, Pulz 40 – 180/min

Presnosť merania:
Krvný tlak/- 3 mmHg, Pulz/- 5 % nameranej hodnoty

Hmotnosť prístroja:
bez batérií cca 280 g, manžety cca 170 g

Rozmer prístroja:

cca 107 (š) × 141 (v) × 79 mm (h) - bez manžety

 

 

Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Rozhranie

Rozhranie
NIE Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Může tento přístroj používát AC adapter nebo je jen na baterie?

Diskusia a poradňa k OMRON MIT3
Príslušenstvo pre OMRON MIT3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON MIT3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON MIT3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON MIT3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON MIT3.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií