AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ONKYO CR-N765 čierny + Klipsch Reference R-15M

Zobraziť katalóg
ONKYO CR-N765 čierny + Klipsch Reference R-15M
Set – CD receiver: 2× 22W, iPod/iPhone, CD/MP3 prehrávač, FM tuner, USB, podpora iOS/Android, Spotify Connect/Deezer/AUPE/TuneIn, repro: 2-pásmové regálové, frekvenčný rozsah 62Hz – 24kHz, citlivosť 94dB, impedancia 8 ohmov
Kód:  GZ651u4
ONKYO CR-N765 čierny + Klipsch Reference R-15M Predaj skončil

ONKYO CR-N765 čierny + Klipsch Reference R-15M

So súpravoum Onkyo CR-N765 a Klipsch Reference R-15M si užijete svoju hudbu v najvyššej možnej kvalite. Sám výrobca prehlasuje, že ide o najvyspelejší domáci sieťový hi-fi receiver, ktorý doteraz vyvinul. Nemožno sa teda diviť, keď je priamo nabitý takmer všetkými prémiovými technológiami z portfólia Onkyo. Jeho robustné kovové telo v sebe ukrýva špičkový zosilňovač, neuveriteľne presný D/A prevodník a skvelý systém redukcie šumu. Vďaka tomu si vychutnáte svoje obľúbené skladby do najmenších detailov, bez akéhokoľvek nežiaduceho skreslenia a ruchov, a to aj pri vysokých hlasitostiach.

Kľúčové vlastnosti súpravy ONKYO CR-N765 + Klipsch Reference R-15M

  • Prémiové komponenty neskresľujú ani pri vysokých hlasitostiach
  • Samostatný slúchadlový zosilňovač pre dokonalé, diskrétne počúvanie
  • Ethernetový port pre pripojenie do dátovej siete
  • Jednoduchý streaming hudby zo smartfónu či tabletu
  • Vďaka zabudovanej mechanike si pustíte svoje obľúbené CD
  • USB port pre zapojenie iPodu
  • Viaže skladby tak, aby medzi nimi nebola rušivá chvíľa ticha

Skvelý zvuk z akéhokoľvek zdroja

Vďaka príslušnej aplikácii môžete nahradiť diaľkový ovládač svojím smartfónom a tabletom. Stlačením tlačidla začnete streamovať hudbu z pamäte svojho zariadenia, prípadne z niektorých webových služieb, akými sú napríklad Spotify alebo Deezer. Keď budete chcieť, prepnete zdroj hudby na FM rádio, klasické CD alebo si pustíte skladby z počítača v miestnej sieti. Pre tento účel je Onkyo CR-N765 vybavený ethernetovým portom. K dispozícii je aj USB port pre prehrávače typu iPod. Samozrejmosťou je podpora všetkých bežných digitálnych audio formátov, a to od beztrôtových FLAC a WAV, až po štandardné MP3, WMA, AAC a ďalšie.

Klipsch Reference R-15M

S reproduktormi Klipsch R-15M získa vaše domáce kino vysoký výkon a perfektný zvuk v kompaktnom vyhotovení.Oceníte najmä ich všestrannosť, keď ich možno umiestniť ako ľavý, pravý, centrálny alebo priestorový reproduktor. Rovnako ako všetky ostatné reproduktory nového radu sú vybavené hliníkovým výškovým reproduktorom a 5,25" meničom vyrobeným zo špeciálne tvarovanej medi. Vysoko efektívna konštrukcia produkuje vyšší výkon pri použití menšieho množstva energie. Telo reproduktora je vyrobené z MDF dosiek v čiernom vyhotovení, ktoré sú odolné a zabraňujú nežiaducim vibráciám. Malé rozmery umožňujú umiestnenie aj do malých a stredných miestností.

Parametre a špecifikácia

Výkon
44 W Hotovo!
Typ pripojenia
CD Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
CD Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
44 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
215 mm Hotovo!
Výška prehrávača
119 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
331 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi zostavy
» Všetky regálové reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ONKYO CR-N765 čierny + Klipsch Reference R-15M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONKYO CR-N765 černý + Klipsch Reference R-15M.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií