Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B náhradné hlavice Cross Action 8 ks

Zobraziť katalóg
Oral-B náhradné hlavice Cross Action 8 ks
5,0 62 hodnotení
Náhradné hlavice k zubnej kefke – na Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B SmartSeries, Oral B Triunph a Oral-B Pro-Health Power, rotačný verzia, 8ks v balení - 4,11 €/ks - Od 4,11 €/1 ks
Kód:  ORAACC07 Produktové číslo:  4210201135395
Oral-B náhradné hlavice Cross Action 8 ks Predaj skončil

Oral-B náhradné hlavice Cross Action 8 ks

Výber správnej zubnej kefky môže mať zásadný vplyv na zdravie celej vašej ústnej dutiny. Oral-B, popredná svetová značka zubných kefiek preto ponúka celý rad čistiacich hlavíc, ktoré vyhovejú vašim špecifickým potrebám. Rozhodnite sa správne a vyberte si Oral-B Cross Action, zubnými lekármi najpoužívanejšiu a najviac odporúčanú značku zubných kefiek na svete. Súčasťou balenia je celkom 8 náhradných hlavíc Oral-B Cross Action pre kefky Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B SmartSeries, Oral B Triumph a Oral-B Pro-Health Power.

Oral-B náhradná hlavica Cross Action

Skosené vlákna hlavíc Oral-B Cross Action zaisťujú precízne čistenie

Čistiaca hlavica Oral-B Cross Action má okrúhly dizajn inšpirovaný nástrojmi zubných lekárov, takže precízne vyčistí každý jednotlivý zub. Jej vlákna CrissCross sú skosené v uhle 16°, aby efektívne čistili a dosiahli hlboko do medzizubných priestorov, čím narúšajú zubný povlak a odstraňujú ho až o 100 % viac než bežná manuálna zubná kefka.
Oral-B náhradná hlavica Cross Action

Vlákna čistiacej hlavice Oral-B Cross Action, ktorej dizajn bol inšpirovaný profesionálnymi nástrojmi na čistenie zubov, obklopia každý jednotlivý zub a elektricky poháňaný pohyb pomáha odstraňovať viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka. Zubní lekári odporúčajú vymieňať zubnú kefku každé 3 mesiace za novú. Náhradné čistiace hlavice Oral-B Cross Action majú vlákna Indicator, ktoré do polovice vyblednú, keď je čas vymeniť čistiacu hlavicu Oral-B za novú – na rozdiel od bežnej manuálnej zubnej kefky zostanú účinky čistenia stále špičkové.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B náhradné hlavice Cross Action 8 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice Cross Action 8ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Cross Action Ersatzköpfe - 8 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Cross Action Ersatzköpfe - 8 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Cross Action cserefej 8db.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií