Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Oral-B Genius X Grey s umelou inteligenciou

Zobraziť katalóg
Oral-B Genius X Grey s umelou inteligenciou
4,8 6 hodnotení
Elektrická zubná kefka – oscilačno-rotačno-pulzačná technológia čistenia, 48000 pulzácií/min, 10500 oscilačno-rotačných pohybov/min, vizuálny senzor tlaku, mobilná aplikácia, Li-Ion batéria, časovač 4× 30 sekúnd, balenie obsahuje: 1× čiernu zubnú kefku, 1× čiernu náhradnú hlavicu Cross Action, 1× prémiové dizajnové nabíjacie cestovné puzdro čiernej farby, 1× nabíjaciu stanicu
Kód:  GEXEK425 Produktové číslo:  4210201247425
Oral-B Genius X Grey s umelou inteligenciou Predaj skončil

Oral-B Genius X Grey s umelou inteligenciou

Bieli zuby už od 1. dňa

Čistiaca hlavica 3DWhite má leštiacu vložku, ktorá pomáha odstraňovať povrchové škvrny, takže vaše zuby budú belšie už od 1. dňa. V aplikácii Oral-B si tiež môžete nastaviť program bielenia, ktorý vám pomôže zlepšiť návyky v ústnej hygiene.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Funkcia detekcie polohy

Pokroková technológia detekcie polohy elektrickej zubnej kefky Genius X 20000N umožňuje VIDIEŤ, kde si čistíte zuby, a následne UPRAVIŤ svoju techniku čistenia, aby ste nikdy žiadne miesto nevynechali. Vždy tak budete VEDIEŤ, že máte špičkovo čistú ústnu dutinu. Zabudovaný 2-minútový časovač vám pomôže čistiť si zuby tú správnu dobu. Upozorní po vyčistení každej zóny ústnej dutiny.



Inteligentná zubná kefka

Elektrická zubná kefka Oral-B Genius X 20000N s technológiou Bluetooth zaisťuje prostredníctvom svojich programov sústredenú starostlivosť a dáva pokyny, ktoré môže upravovať váš zubný lekár. Stiahnite si do smartfónu aplikáciu Oral-B a použite technológiu Bluetooth, ktorá vám umožní získavať pri čistení spätnú väzbu v reálnom čase a zlepšovať si návyky.

Dokonalé čistenie

Zdokonaľte si čistenie zubov s multifunkčným indikátorom SmartRing. Pri čistení je viditeľný z každého uhla a umožňuje pohodlne vidieť spätnú väzbu senzora tlaku, časovača a pripojenie cez Bluetooth. Prostredníctvom Oral-B aplikácie v smartfóne možno tiež naprogramovať jednu z 12 možných farieb, ktorú chcete, aby používal.




Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Rad
Oral B Genius Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
0 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B Genius X Grey s umelou inteligenciou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius X Black s umělou inteligencí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Genius X Grau mit künstlicher Intelligenz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Genius X Grau mit künstlicher Intelligenz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Genius X Grey mesterséges intelligenciával.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií