AlzaBoxy Q1 PET

Oral-B Genius X White s umelou inteligenciou

Zobraziť katalóg
Oral-B Genius X White s umelou inteligenciou
4,7 3 hodnotení
Elektrická zubná kefka – oscilačno-rotačno-pulzačná technológia čistenia, 48000 pulzácií/min, 10500 oscilačno-rotačných pohybov/min, vizuálny senzor tlaku, mobilná aplikácia, Li-Ion batéria, časovač 4× 30 sekúnd, balenie obsahuje: 1× náhradnú hlavicu Sensi UltraThin, 1× prémiové dizajnové nabíjacie cestovné puzdro, 1× nabíjaciu stanicu
Kód:  GEXEK064 Produktové číslo:  4210201248064
Oral-B Genius X White s umelou inteligenciou Predaj skončil

Oral-B Genius X White s umelou inteligenciou

Bieli zuby už od 1. dňa

Čistiaca hlavica 3DWhite má leštiacu vložku, ktorá pomáha odstraňovať povrchové škvrny, takže vaše zuby budú belšie už od 1. dňa. V aplikácii Oral-B si tiež môžete nastaviť program bielenie, ktorý vám pomôže zlepšiť návyky v ústnej hygiene.

Funkcia detekcie polohy

Pokroková technológia detekcie polohy elektrickej zubnej kefky Genius X 20000N umožňuje VIDIEŤ, kde si čistíte zuby, a následne UPRAVIŤ svoju techniku čistenia, aby ste nikdy žiadne miesto nevynechali. Vždy tak budete VEDIEŤ, že máte špičkovo čistú ústnu dutinu. Zabudovaný 2 minútový časovač vám pomôže čistiť si zuby tú správnu dobu. Upozorní po vyčistení každej zóny ústnej dutiny.



Inteligentná zubná kefka

Elektrická zubná kefka Oral-B Genius X 20000N s technológiou Bluetooth zaisťuje prostredníctvom svojich programov sústredenú starostlivosť a dáva pokyny, ktoré môže upravovať váš zubný lekár. Stiahnite si do smartfónu aplikáciu Oral-B a použite technológiu Bluetooth, ktorá vám umožní získavať pri čistení spätnú väzbu v reálnom čase a zlepšovať si návyky.

Dokonalé čistenie

Zdokonaľte si čistenie zubov s multifunkčným indikátorom SmartRing. Pri čistení je viditeľný z každého uhla a umožňuje pohodlne vidieť spätnú väzbu senzora tlaku, časovača a pripojenie cez Bluetooth. Prostredníctvom Oral-B aplikácie v smartfóne možno tiež naprogramovať jednu z 12 možných farieb, ktorú chcete, aby používal.




Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Rad
Oral B Genius Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
0 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak funguje ta umělá inteligence? Po kolikátém čištění již dokáže čistit zuby sama, bez zásahu uživatele? Jsou první generace UI nebezpečné a je třeba se bát o zuby?

Diskusia a poradňa k Oral-B Genius X White s umelou inteligenciou
Príslušenstvo pre Oral-B Genius X White s umelou inteligenciou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius X White s umělou inteligencí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Genius X Weiss mit künstlicher Intelligenz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Genius X Weiss mit künstlicher Intelligenz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Genius X White mesterséges intelligenciával.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií