AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Oral-B náhradné hlavice EB50 CrossAction Black 4 ks

Zobraziť katalóg
Oral-B náhradné hlavice EB50 CrossAction Black 4 ks
4,7 30 hodnotení
Náhradné hlavice k zubnej kefke – na Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B Genius, Oral B SmartSeries, Oral B Triunph, Oral B Trizone, Oral B Advance Power a Oral Professional Care, rotačný verzia, 4ks v balení - 3,69 €/1 ks
Kód:  ORACC909 Produktové číslo:  4210201217909
Oral-B náhradné hlavice EB50 CrossAction Black 4 ks Predaj skončil

Oral-B náhradné hlavice EB50 CrossAction Black 4 ks

Oral-B EB50 CrossAction Black 4 ks je balenie prvotriednych náhradných hlavíc, s ktorými získa čistenie zubov úplne nový rozmer. Disponujú totiž vláknami skosenými pod rôznymi uhlami a v rôznych dĺžkach, ktoré odstránia až dvojnásobok zubného povlaku ako manuálna zubná kefka. Vlákna náhradných hlavíc sú špeciálne tvarované tak, aby plne obklopili povrch jednotlivých zubov a prenikli aj do medzizubných priestorov. Navyše vás upozornia na to, že je potrebné hlavicu vymeniť, vďaka postupnému blednutiu z modrej do bielej farby. Odhadovaná výdrž jednej hlavice sú tri mesiace. Hlavice Oral-B EB50 CrossAction Black sú kompatibilné so zubnými kefkami radov Oral-B Genius, Pro, Smart, Triumph, Stages Kid, Trizone, Advance a Professional Power. Nie sú však určené pre použitie so sonickými kefkami.

Kľúčové vlastnosti náhradných hlavíc Oral-B EB50 CrossAction Black 4 ks

  • Balenie Oral-B EB50 CrossAction obsahuje 4 kusy prvotriednych náhradných hlavíc
  • Tie sa pýšia kvalitnými vláknami s rôznym skosením a dĺžkami, ktoré vyčistia až o 100 % viac zubného povlaku
  • Blednutie modrých vlákien Indicator upozorní na opotrebenie hlavice
  • Hlavice sú kompatibilné so širokou škálou elektrických kefiek
Tvrdosť vlákien:
Stredne mäkká
 

Tvar:
Okrúhla

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu píšete, že jsou tyto hlavice kompatibilní s řadou Oral B Professional Care ale v podrobnostech je napsáno něco jiného. Nerada bych u Vas opět koupila nekompatibilní hlavici, kterou navíc nemohu vrátit když ji otevřu a nesedí přesto, že je napsáno v popisu kompatibilní se všemi typy. Děkuji Vám předem za rychlou odpověď.

Dobrý deň, pri cene tovaru uvádzate cenu za jeden kus 19€ no a moja otázka je, či je to cena za 1ks balenie alebo za jednu náhradnú hlavicu, keďže hlavice sú v balení 4ks a teda cena by bola 16,79€ za 1ks? Za odpoveď vopred ďakujem.

Diskusia a poradňa k Oral-B náhradné hlavice EB50 CrossAction Black 4 ks
Príslušenstvo pre Oral-B náhradné hlavice EB50 CrossAction Black 4 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice EB50 CrossAction Black 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B EB50 CrossAction Black Bürstenkopf - 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B EB50 CrossAction Black Bürstenkopf - 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B EB50 CrossAction Black tartalék fej, 4db.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií