AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Oral-B PRO2500 CA čierna + bonus rukoväť

Zobraziť katalóg
Oral-B PRO2500 CA čierna + bonus rukoväť
4,9 8 hodnotení
Elektrická zubná kefka oscilačná, 8800 kmitov/min, počet režimov 2, časovač a tlakový senzor, počet náhradných hlavíc 2ks – odstraňuje až o 100% viac zubného povlaku: guľatá hlavica čistí lepšie a udržuje zdravšie ďasná
Kód:  ORACA917 Produktové číslo:  4210201207917
Oral-B PRO2500 CA čierna + bonus rukoväť Predaj skončil

Oral-B PRO2500 CA čierna + bonus rukoväť

Oral-B PRO2900 CA predstavuje elektrickú zubnú kefku, s ktorej pomocou vás čistenie zubov bude jednoducho baviť. Elegantná rukoväť prispieva k jej absolútne komfortnému používaniu. Súčasťou kefky Oral-B PRO2500 CA je integrovaný profesionálny časovač, ktorý vás každých 30 sekúnd upozorní, že je potrebné začať čistiť ďalšiu zónu v dutine ústnej, a to až do odporúčanej doby čistenia 2 minút. Použitie kefky Oral-B PRO2500 CA je veľmi jednoduché, stačí ňou len pohybovať v ústach a kefka s unikátnou guľatou hlavou sa postará o všetko ostatné. Oproti bežnej manuálnej kefke odstráni až o 100 % viac zubného povlaku, vďaka čomu získate zdravšie ďasná. Keďže odstraňuje tiež povrchové škvrny, váš úsmev bude každým dňom žiarivejší. Oral-B PRO2900 CA je revolučným pomocníkom na dokonalé čistenie zubov.

Kľúčové vlastnosti zubnej kefky Oral-B PRO2900 CA čiernej + puzdra

  • Elektrická zubná kefka
  • Elegantná rukoväť zaistí komfortné používanie
  • Integrovaný časovač každých 30 sekúnd upozorňuje na zmenu zóny čistenia
  • Oral-B PRO2900 CA s unikátnou guľatou hlavou
  • Odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako manuálna kefka
  • Odstraňuje povrchové škvrny
  • Výsledkom sú zdravé ďasná a žiarivý úsmev
  • Patentovaná technológia regulácie tlaku
  • Režim pre každodenné čistenie a režim starostlivosti o ďasná
  • Súčasťou puzdro, 2× rukoväť, 2× čistiaca hlavica
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Patentovaná technológia regulácie tlaku

Oral-B PRO2900 CA je skutočne veľmi šikovnou kefkou. Okrem integrovaného časovača je opatrená tiež patentovanou technológiou regulácie tlaku. Tá znižuje rýchlosť čistenia a v prípade, keď budete na zuby tlačiť až príliš, vás upozorní, aby ste si zuby čistili šetrnejšie.

Praktická výbava

Zubná kefka Oral-B PRO2900 CA vyniká nielen použitými technológiami a tým, čo vie, ale aj svojou praktickou výbavou. Tá obsahuje dve elektrické rukoväte, dve čistiace hlavice a puzdro, ktoré ju skvele ochráni. Kefka Oral-B PRO2500 CA je plne kompatibilná aj s týmito náhradnými hlavami: CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, Trizone, Dual Clean, Power Tip a Ortho Care. Za pomoci Oral-B PRO2900 CA získate zdravšie ďasná, belší úsmev a precízne vyčistené zuby.


Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B PRO2500 CA čierna + bonus rukoväť Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 2900 Cross Action + bonus rukojeť. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B PRO 2900 Cross Action + Bonus Handteil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B PRO 2900 Cross Action + Bonus Handteil. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B PRO 2900 CA DUO.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií