Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AP+ plus nový vizuál

Oral-B Smart 4 cross action

Zobraziť katalóg
Oral-B Smart 4 cross action
4,9 7 hodnotení
Elektrická zubná kefka rotačný, 40000 kmitov/min, počet režimov 3, bluetooth, časovač, indikátor batérie a 3d čistenie, počet náhradných hlavíc 2ks, s mobilnou aplikáciou – rukoväť s možnosťou pripojenia, 4 režimy čistenia vrátane bieliaceho a jemného, 2 kefkové hlavice
Kód:  ORAEK040 Produktové číslo:  4210201203858 Stránky výrobcu

Oral-B Smart 4 cross action

Profesionálne čistenie zubov, v pohodlí domova, vám prináša elektrická zubná kefka Smart 4 od Oral B s prepojením cez bluetooth. Kefka účinne odstraňuje zubný povlak a maximálne podporuje zdravie vašich ďasien. Hlava kefky čistí každý zub zvlášť a veľmi dôkladne. Použitie je veľmi jednoduché, nemusíte na kefku tlačiť, len ju nechajte pracovať. Stav batérie signalizuje ukazovateľ a na dobitie stačí kefku umiestniť do stojanu. Na jedno nabitie vydrží dlhšie ako týždeň pravidelného čistenia, dvakrát denne 2 minúty.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kefky Oral B SMART 4000N

  • Účinne odstraňuje zubný plak
  • 3D čistiaci pohyb
  • 3 čistiace programy
  • Výdrž na jedno nabitie dlhšie ako týždeň
  • Dobíjací stojanček
  • Bluetooth
  • 2 čistiace hlavy
  • Protišmyková vodotesná rukoväť
  • Časovač (4 × 30 sekúnd)
  • Ukazovateľ stavu nabitia batérie
  • Kompatibilný s rôznymi hlavami Oral B

3D pohyb na efektívne odstránenie plaku a signalizácia

Kefka Oral B vyvíja 3D pohyb, pulzuje, osciluje aj rotuje. Pulzovanie narušuje zubný povlak a rotačné pohyby ho odstraňujú. Zároveň je jemný a šetrný k zubom aj ďasnám.

Kefka sleduje stomatológmi odporúčanú dĺžku čistenie zubov – 2 minúty a každých 30 sekúnd mení vibráciu, a tak vás upozorňuje na zmenu kvadrantu na čistenie zubov.

Čistiace programy a tlakový senzor kefky Oral B

Na výber máte 3 čistiace programy. Prvý je program na každodenné použitie, druhý jemný a tretí na bielenie zubov.

Kefka má vstavaný tlakový senzor, ktorý vás vizuálne upozorní v prípade, že na kefku silno tlačíte a mohlo by dôjsť k poškodeniu alebo podráždeniu ďasien.

Balenie Oral B Smart 4000N obsahuje

  • Zubnú kefku Oral-B
  • Nabíjací stojan s podstavcom na 2 kefkové hlavy
  • 2 × čistiaca hlava

Parametre PRO Smart 4000N

Počet pulzov za minútu:
40000

Počet oscilačných pohybov:
8800 ot/min

Farba:
biela

Batéria:
NiMH

Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Smothie mixér 422 Kč rozbalen +záruka okamzite výměny + oral b zubní kartáček....Dobrý den objednávala jsem si u vás výše zmíněné zboží na odeslání Budějovická při placení v automatu jsem zaplatila zubní kartáček avšak smothie nešlo vyjet.v tu samou dobu jsem objednávala na poštu to samé zboží protože jsem netušila zdali se do alzy včas dostanu tam jsem bez dokladu zaplatila ještě smothie účtenku mám však pouze na kartáček byla jsem pracovníkem ujištěna že mi vše přijde opět na poštu ale již jako balík bez dobírky protože mám vše zaplaceno zatím se však nic neděje prosím ó vyrozumění má email děkuji,ještě idavam změnu tel.cidla 702888002 doufám že se vše vyjasní. Ráda bych se pak zeptala zdali mám nárok na elektronickou knihu. Nakoupila jsem od vás již 2 notebooky,4 mobily,a současnou objednávku dekuji

Na stránkách výrobce je uvedena použitá baterie lithiumiontová.Vy uvádíte NIMh.S jakou baterií tento kartáček prodáváte?

Diskusia a poradňa k Oral-B Smart 4 cross action
Príslušenstvo pre Oral-B Smart 4 cross action Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Smart 4 cross action. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Smart 4 4000N CrossAction.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií