Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Orava BN-41

Zobraziť katalóg
Orava BN-41
4,5 2 hodnotení
Brúska na nože - dvojstupňový ostriaci systém, vodiace drážky pre čepeľ automaticky udržujú potrebný uhol, presné úvodné hrubé brúsenie vo vodiacich drážkach vytvorí požadovaný uhol hrany čepele, jemné prebrúsenie presne nabrúsia čepeľ noža, 150W
17,98 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ORABR011 Produktové číslo:  BN-41 Stránky výrobcu

Orava BN-41

Orava BN-41 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Pre zaistenie bezpečnosti vás i vašich blízkych je nutné používať ostré náčinie. Ako to ale dosiahnuť? Jednoducho, stačí mať po ruke elektrickú brúsku Orava BN-41. Táto brúska s výkonom 150 Wattov disponuje dvojstupňovým ostriacim systémom. Brúska Orava má zafírové kotúče, vďaka ktorým spoľahlivo a precízne nabrúsia čepele vašich nožov, a to ako kuchynských, tak športových. Orava BN-41 sa vyznačuje jednoduchou obsluhou, lebo je osadená vodiacimi drážkami, ktoré automaticky udržujú požadovaný uhol. Brúsenie nožov tak zvládne úplne každý.

Kľúčové vlastnosti elektrickej brúsky Orava BN-41

  • Dve fázy brúsenia - hrubé brúsenie a jemné prebrúsenie
  • Vodiace drážky samočinne zaručia dosiahnutie požadovaného uhla
  • Vysoký výkon pre bezchybnú prácu (150 W)
  • Rýchly a jednoduchý spôsob brúsenia kuchynských i športových nožov
  • Brúska Orava BN-41 je vybavená On/Off vypínačom
  • Protišmykovú úpravu zaisťujú 4 prísavky

Brúska BN-41 je vyrobená z kvalitných a zdraviu neškodných materiálov

Aby bola zaručená spoľahlivosť a zdravotná neškodnosť tohto prístroja, je brúska Orava BN-41 vyrobená z kvalitných a zdraviu vyhovujúcich materiálov. Táto praktická brúska používateľovi poskytne komfort aj pohodlie, a to ako prostredníctvom integrovaných drážok, tak vďaka štyrom prísavkám, ktoré zaručia pevné uchytenie brúske Orava ku kuchynskej linke. V kombinácii s 660 gramami hmotnosti potom bude ostrenie nožov s elektrickou brúskou Orava BN-41 naozajstným potešením.

Rozmery:
220 × 83 × 85 mm

Hmotnosť:
660 g

Napájanie:
230 V/50 Hz

Príkon:
150 W

Hlučnosť:
70 dB (A)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orava BN-41
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií