Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Orava KM-900 B

Zobraziť katalóg
Orava KM-900 B
Mlynček na kávu – elektrický, príkon 150 W, osadený drvivými nožmi, kovový mlecí mechanizmus, 1 hrúbka mletia, veľkosť zásobníka 50 g, funkčný iba s nasadeným vekom, s protisklzovými nožičkami, s pulzným spínačom, materiál tela plast, čierna farba
Kód:  ORAMK786 Produktové číslo:  KM-900 B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orava KM-900 B

Len z čerstvo namletých zŕn vznikne dokonalá káva. Elektrický mlynček na kávu Orava je výnimočne praktickým pomocníkom v kuchyni. Materiálom použitým na jeho povrch je plast, ktorý sa ľahko udržiava. Aby bol výsledok čo možno najvydarenejší, zaistí možnosť voľby spomedzi 1 stupňov hrubosti mletia. Jeho základom sú nože, ktoré rýchlo rozsekajú všetky zrná na najmenšie čiastočky pre správne uvoľnenie vône. Pri tomto mletí je mlynček na kávu vhodný aj na rozsekanie čerstvých byliniek, korenia alebo orechov. Veľkosť zásobníka, ktorým je mlynček vybavený, je 50 g. Bezpečie, ale aj pohodlie pri práci zaisťuje ochrana proti zapnutiu bez správne umiesteného viečka. Mlynček na kávu Orava KM-900 B je výborným doplnkom k aeropressu, obľúbenému french pressu alebo dripperu.

Zaujímavé parametre elektrického mlynčeka na kávu Orava KM-900 B

  • Príkon mlynčeka na kávu: 150 W
  • Na mletie používa trieštivé nože
  • Zásobník na kávu obsiahne dokopy 50 g
  • Materiál mlynčeka na kávu: Plast
  • Ďalšie vlastnosti a funkcie: V prevádzke iba s nasadeným vekom, Protišmykové nôžky a Pulzný spínač

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, USA Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orava KM-900 B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava KM-900 B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orava KM-900 B.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií