Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Orava M-8G čierny

Zobraziť katalóg
Orava M-8G čierny
4,3 4 hodnotení
MP4 prehrávač MP3/BMP/WMA/WAV/AMV/ACT/ JPEG/GIF,ID3-Tag, 1.8" farebný LCD displej, USB, SD-Micro Slot, FM tuner, funkcia diktafónu, ekvalizér, hry, vrátane nabíjačky
Kód:  WO300n2 Produktové číslo:  M-8G Black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orava M-8G čierny

Malý, dizajnový prehrávač upúta každého svojimi jemnými linkami, malým telom a veľmi dobre spracovaným displejom. S váhou len 30 gramov sa stane zariadenie vaším každodenným priateľom na cestách, v práci alebo vo voľnom čase. Vďaka skúsenostiam výrobcu je do produktu zabudovaná batéria, ktorá vám umožní až 7 hodín počúvania hudby na jedno nabitie. Podporované je tiež inteligentné nabíjanie, ktoré vedia do značnej miery usporiť váš čas. 20 + 20 predvolieb tunera zabezpečí dokonalý príjem a spracovanie vysokofrekvenčného signálu. Veľmi jednoduché a intuitívne ovládanie sa vykonáva pomocou 1,8 palca veľkého displeja a ovládacieho kolieska. Ovládanie zariadenia snáď nemôže byť jednoduchšie.

Prekypujúce možnosti

Produkt vám dokáže prehrať takmer akýkoľvek formát hudby. Paleta podporovaných formátov je takmer nekonečná. Môžeme začať u MP3, WMA, AMV, ACT, pokračovať na WAV, JPEG, BMP a skončiť u súborov GIF. Hudba bude prehrávaná z internej pamäte s hodnotou 8 GB. Kapacita úložiska môže byť ľahko navýšená za pomoci microSD karty. Vždy príjemné a plnohodnotné počúvanie zabezpečí inteligentný ekvalizér, ktorý vždy zvolí to správne doladenie hudby. Prelomová technológia VOX, ktorá podporuje prehrávanie až 36 hodín dlhého záznamu je určite príjemná. Ak vás prestane baviť počúvanie vašej hudby, je možná svoj čas vyplniť počúvaním FM rádia či hraním niekoľkých hier, ktoré sú v zariadení nahraté. Tento produkt sa môže stať zdatným pomocníkom aj v zamestnaní, kedykoľvek ho môžete použiť ako diktafón alebo záznamník zvukovej stopy.

Poznámka:
» Všetky MP4 prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravím, mám dotaz nový M-8G v poho připojím k PC, klasický přenos souborů-vše ok do okamžiku přehrání-hraje pouze 10sekund a konec.Všemožně jsem přenastavoval-žádná změna- prosím poraďte...Petr

Diskusia a poradňa k Orava M-8G čierny
Príslušenstvo pre Orava M-8G čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava M-8G černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava M-8G schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava M-8G schwarz.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií