Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Orava M-8G čierny

Zobraziť katalóg
Orava M-8G čierny
4,0 4 hodnotení
MP4 prehrávač – MP3/BMP/WMA/WAV/AMV/ACT/JPEG/GIF, ID3-Tag, 1.8" farebný LCD displej, 8GB interná pamäť, USB, SD-Micro Slot, FM tuner, funkcia diktafónu, ekvalizér, hry
Kód:  WO300n2a Produktové číslo:  M-8G black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orava M-8G čierny

Premýšľate, čím potešiť akčného cestovateľa, športovca, dospievajúceho alebo ste nimi v srdci sami? Doprajte im hudbu neustále pri sebe v podobe štýlového MP4 prehrávača. Svojimi kompaktnými rozmermi sa zmestí aj do malého vrecka, pritom poskytuje prehľadný displej hneď s uhlopriečkou 1,8". Natlačíme doň nepreberné množstvo vašej obľúbenej hudby, fotografií či videa vďaka integrovanej pamäti 8 GB a slotu na pamäťovú kartu až do 32 GB. Samozrejmosťou je inteligentný ekvalizér, ktorý z počúvania urobí skvelý zážitok. Ako bonus sa môžete tešiť na funkciu diktafónu, FM rádia, E-book a na skrátenie dlhých chvíľou nájdete v prehrávači tiež hry. 

Kľúčové vlastnosti

  • Praktické kompaktné prevedenie sadne do ruky
  • Inteligentný ekvalizér a intuitívne ovládanie
  • Až 7 hodín prevádzky zabaví na cestách
  • Kvalitné počúvanie
  • Štýlový kúsok v čiernom dizajne

Menej je viac

V dnešnej dobe maximalistických obrazoviek a displejov sa vám malá veľkosť prehrávača odmení skvelou skladnosťou. Môžete ho mať neustále pri sebe bez toho aby ste sa obávali poškodenia pri neopatrnom pohybe a vložiť ho napríklad aj do vrecka úzkych nohavíc. Ľahšie ho tiež pripevníte k telu pri fitness alebo behu. 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
8 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SD Hotovo!
Maximálna kapacita pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Pripojenie
Jack (3,5mm), USB 2.0 Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3, WAV, WMA Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
8 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SD Hotovo!
Maximálna kapacita pamäťovej karty
32 GB Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Jack (3,5mm), USB 2.0 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
MP3, WAV, WMA Hotovo!
Podporované video formáty
AMV Hotovo!

Displej

Typ displeja
TFT Hotovo!

Charakteristika

Frekvencie výstupu od
20 Hz Hotovo!
Frekvencie výstupu do
20 000 Hz Hotovo!

Batéria

Doba hrania – hudba
7 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
40 mm Hotovo!
Výška
90 mm Hotovo!
Hĺbka
7 mm Hotovo!
Hmotnosť
30 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky MP4 prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den milá Alzo, rád bych se vás zeptal, kde berete tu drzost prodávat za plnou cenu evidentně použitý, resp. asi navíc dle stop někde vystavený kus, bez varování a za normální cenu? To si ze zákazníků děláte srandu, nebo zkoušíte, co vydrží? Zboží jsem vám ihned vrátil, ani jste se neomluvili ani nedali jiný kus, hlavně že inzerujete 5 a více kusů. Za mě alza už nikdy.

Dobrý den, má tato MP4 vestavěný reproduktor?

Dobrý den, potřeboval bych pořídit diktafon, ale tohle zařízení je mě sympatičtější, protože má mnohem více funkcí. Chtěl bych se zeptat na nějaké detaily ohledně funkce diktafonu, předpokládám, že má vestavěný mikrofon, ale vzhledem určení nebude nejspíš tak citlivý, jako samostatného diktafonu. Lze na něj připojit externí mikrofon? Přes USB, nebo 3,5 jack? A nevíte, jak dlouhý záznam je schopen pořídit na baterii? A na základní paměť. Stačil by mě záznam cca 1,5 hod. Díky.

Dobrý den, mám tuto MP4 krátce doma. nevím proč ale asi tak 3 sekundy po tom co jí zapnu a namačkám požadovanou skladbu se mi MP4ka vypne? (nezhasne.. objeví se logo Orava a vypne se to). Je to vadný kus?

Diskusia a poradňa k Orava M-8G čierny
Príslušenstvo pre Orava M-8G čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava M-8G černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava M-8G schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava M-8G schwarz.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií