Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Orava VS-509

Zobraziť katalóg
Orava VS-509
Zastrihávač 230V, 50Hz, 2x600 mAh (NiMH), 3 V
Kód:  ORAZAS005 Produktové číslo:  VS-509 Stránky výrobcu

Orava VS-509

Vďaka praktickému zastrihávaču Orava VS-509, bude úprava vlasov jednoduchou záležitosťou aj bez pomoci profesionála alebo návštevy kaderníctva. Dodávaný nadstavec umožňuje nastavenie celkom až 5 dĺžok - 3, 6, 9, 12 a 15 mm. Ergonomická konštrukcia prístroja zaručuje, že sa bude dobre držať a ľahko s ním manipulovať. Nože sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a sú tak zárukou pre presný strih. Vďaka integrovanému akumulátoru môžete zastrihávač využívať až 45 minút, bez toho aby musel byť pripojený k elektrickej sieti. Súčasťou balenia je okrem nadstavca tiež nabíjací stojan, sieťový adaptér, olej a čistiaca kefka.

Kľúčové vlastnosti

  • Až 45 minút prevádzky na akumulátor
  • Nadstavec umožňuje strihanie v celkom 5 dĺžkach
  • Nože z nehrdzavejúcej ocele
  • Nabíjací stojan v balení
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orava VS-509
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava VS-509. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava VS-509. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava VS-509.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií