PET Aplikace

Orava VY-233

Zobraziť katalóg
Orava VY-233
3,5 2 hodnotení
Viacúčelový vysávač viacúčelový na suché vysávanie, 230V / 50Hz, príkon 800W, sanie popola do 40 ° C, HEPA filter, napájací kábel 4.3m, nádoba 16l, príslušenstvo
Kód:  ORAVP001 Produktové číslo:  VY-233 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orava VY-233

Špecialista na vysávanie chladného popola či sadzí urobí vzorový poriadok okolo kotla, krbu i grilu. Tým sa hodí ako do domácností, tak aj na chalupu. Vysávač má akurátnej rozmery a rukoväť pre pohodlné prenášanie, takže si ho ľahko donesiete, kam len potrebujete. Vďaka 16litrovému zásobníka na nečistoty upracete aj veľký neporiadok bez nutnosti neustáleho vyprázdňovania.

kľúčové vlastnosti

  • Pre vysávanie studeného popola a sadzí
  • Dobre prenosné prevedenie
  • HEPA filter s vysokou účinnosťou filtrácie
  • Bezsáčkové vysávanie a umývateľný HEPA filter šetrí peniaze
  • Veľký zásobník pre viac nečistôt (16 l)

Nemalou prednosťou pre čistotu upratovania je umývateľný HEPA filtra, kde sa zachytí aj najjemnejšie čiastočky. Konkrétne si tento typ vzduchového filtra poradia s minimálne 99,97% účinnosťou pri odstraňovaní častíc s veľkosťou 300 nanometrov. Táto veľkosť častice predstavuje pre HEPA filtre najhoršie filtrovateľné prekážkou, s ktorou si aj tak poradia na špičkovej úrovni. 

Poznámka:
» Všetky vysávače na popol

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orava VY-233 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava VY-233. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava VY-233. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava VY-233.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií