PET AD homeoffice

Orion ND náplň do odv. TABLETA 3+1, 4× 300 g

Zobraziť katalóg
Orion ND náplň do odv. TABLETA 3+1, 4× 300 g
5 2 hodnotení
Príslušenstvo – náplň do odvlhčovačov vzduchu vo forme tablety, univerzálna, hodí sa do všetkých bežne dostupných odvlhčovačov vzduchu, kde nasáva vlhkosť zo vzduchu a hromadí ju v zásobníku, prispieva k zdravému prostrediu v domácnosti, tableta postupne znižuje účinnosť a stráca sa, po vyčerpaní jej účinkov je potrebné ju nahradiť novou tabletou – táto doba závisí na veľkosti a vlhkosti vzduchu v miestnosti, široké použitie – pivnice, garáže, byty, chalupy, súprava 3 + 1ks
Kód:  ORIOP118 Produktové číslo:  832358 Stránky výrobcu
Orion ND náplň do odv. TABLETA 3+1, 4× 300 g Predaj skončil

Orion ND náplň do odv. TABLETA 3+1, 4× 300 g

Tableta Orion ND je nepostrádateľným doplnkom do odvlhčovača vzduchu Orion 832356, vďaka svojmu univerzálnemu vyhotoveniu je však vhodná aj do iných odvlhčovačov, ktoré fungujú použitím tablety. Tá nasáva vlhkosť zo vzduchu a hromadí ju v zásobníku. Keďže vzduch prúdi okolo tablety, je účinok odvlhčovania ešte vyšší. Tabletu stačí vložiť do vnútornej prečítať odvlhčovača a nechať pôsobiť, kým sa nevyčerpá jej účinok. Potom je potrebné ju vymeniť za novú. Súčasťou balenia sú 4 ks tabliet, ktoré prispejú k zdravému prostrediu vo vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti náplne do odvlhčovača tablety Orion ND 3 + 1, 4× 300 g

  • Tableta do odvlhčovača vzduchu Orion 832356
  • Vhodná aj do iných typov odvlhčovačov
  • Tableta Orion nasáva vlhkosť zo vzduchu
  • Po vyčerpaní jej účinku je potrebné tabletu vymeniť
  • Súčasťou balenia sú 4 ks tablet

Rozmery:
8 × 3,8 cm

Hmotnosť:
300 g


Parametre a špecifikácia

Funkcie
Čistenie vzduchu Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Čistenie vzduchu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORION ND náplň do odv. TABLETA 3+1, 4x300 g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orion ND Refill TABLETTE 3 + 1, 4x300 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orion ND Refill TABLETTE 3 + 1, 4x300 g.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií