Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Orion Šnúra na pečenie BINDER 60 m

Zobraziť katalóg
Orion Šnúra na pečenie BINDER 60 m
4,7 28 hodnotení
Šnúra na pečenie je vynikajúci k viazaniu mäsových rolád, hydiny, tlačenkových aj klobásového čriev, sáčkov, zeleniny a pod. pri pečení, smažení, grilovaní, naparovanie. Využijete ho ale aj pri bežnom domácom použití pri zaväzovanie čohokoľvek. Je vyrobený z odolného vlákna, žiaruvzdorného do 250 ° C. Vhodný do akéhokoľvek typu rúry, vrátane mikrovlnnej! Pre jeho štruktúru a materiál nevystavujte priamemu ohňu! Na blistra je umiestnený praktický rezák, pomocou ktorého jednoducho a ľahko povrázok narežete na požadovanú dĺžku. Dĺžka 60 m. Povrázok môžete využiť ako náhradná náplň pre výrobok 531150.
3,07 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ORISnu806 Produktové číslo:  530925 Stránky výrobcu
Orion Šnúra na pečenie BINDER 60 m 3,07 € Momentálne nedostupné

Orion Šnúra na pečenie BINDER 60 m

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORION Provázek na pečení BINDER 60 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orion BINDER sütőzsinór 60 m.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií