AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Orion Strojček na výrobu závitkov UH

Zobraziť katalóg
Orion Strojček na výrobu závitkov UH
Náčinie – na výrobu závitkov, je vynikajúci kuchynský pomocník na prípravu roliek z rôznych druhov surovín, môžete ho použiť na prípravu rôznych mäsových, syrových, zeleninových a alebo ovocných roliek, pomôže vám pripraviť všetky prísady rýchlo a jednoducho do perfektne vytvarovaných roliek z kapustového alebo vínneho listu, je ideálnym pomocníkom pre začiatočníkov, pracné rolovanie za vás urobí tento strojček, možno nastaviť 3 veľkosti roliek, materiál: plast, rozmery: 36×9.5×7cm
Kód:  ORINac388 Produktové číslo:  131609 Stránky výrobcu
Orion Strojček na výrobu závitkov UH Predaj skončil

Orion Strojček na výrobu závitkov UH

Rolky všetkého druhu sú obľúbeným pokrmom aj pohostením, avšak ich príprava býva niekedy náročná. Praktický plastový strojček na výrobu závitkov ORION vám bude nápomocný s ich balením. Pomôže vám vytvarovať nielen rolky mäsové, zeleninové, ovocné či syrové, ale tiež vytvorí perfektné rolky balené do kapustového alebo vínneho listu. Strojček možno nastaviť pre 3 veľkosti roliek presne podľa vašich potrieb. Šikovný strojček na výrobu závitkov ORION uvítajú nielen začínajúcich kuchárov a kuchárky.

Kľúčové vlastnosti strojčeka na výrobu závitkov ORION

  • Skvelý kuchynský strojček na prípravu dokonalých roliek
  • Pomôže zabaliť mäsové, ovocné, zeleninové aj syrové závitky
  • Vytvorí perfektné rolky zabalené do kapustového či vínneho listu
  • Strojček na výrobu závitkov ORION je možné nastaviť na 3 veľkosti roliek
  • Praktický plastový pomocník nielen pre začínajúcich kuchárov

Rozmery:
36 × 9,5 × 7 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orion Strojček na výrobu závitkov UH
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORION Strojek na výrobu závitků UH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ORION Strojek na výrobu závitků UH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ORION Strojek na výrobu závitků UH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orion Machine UH tekercs készítő.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií