Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OZONE RAGE Z50 GLOW zelené

Zobraziť katalóg
OZONE RAGE Z50 GLOW zelené
4,3 3 hodnotení
Herné slúchadlá – mini-jack + redukcia na 3.5mm jack, 40mm menič, impedancia 32Ohm, frekvenčná odozva 20Hz–20 000Hz, 1.5m kábel
Kód:  OZ500r4 Produktové číslo:  OZRAGEZ50GLG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZONE RAGE Z50 GLOW zelené

Pokiaľ prahnete po špičkových herných slúchadlách, ktoré vám umožnia ovládnuť herné dianie, potom už nie je potrebné hľadať ďalej. Ihneď po nasadení týchto slúchadiel na uši totiž zistíte, že majú kvalitný zvuk zapísaný vo svojom genetickom kóde. OZONE RAGE Z50 sú preto tým pravým nástrojom, s ktorým získate dokonalý prehľad o tom, čo sa okolo vás vo virtuálnom svete hier deje. Kombinujú dravý vzhľad s prémiovými technológiami, ktoré váš herný zážitok posunú o niekoľko stupňov vyššie. 

Kľúčové vlastnosti

  • slúchadlá OZONE RAGE Z50 na prvý pohľad zaujmú svojím dravým vzhľadom
  • mäkké náušníky a ľahká konštrukcia zaručí vaše pohodlie i po niekoľkohodinovom hraní
  • 40 mm meniče prinášajú detailný a krištáľovo čistý zvuk
  • rozdávať príkazy môžete pomocou kvalitného všesmerného mikrofónu
  • slúchadlá sú kompatibilné s PC, smarfónmi aj tabletmi

Naozaj komfortné slúchadlá

Ihneď po nasadení slúchadiel vaše uši objíme mäkké polstrovanie kožených náušníkov, s ktorým sa vaše uši budú po dobu hrania cítiť ako v bavlnke. Výrobca si dal tiež záležať na tom, aby ste ani po niekoľkohodinovom hraní nepocítili, že máte slúchadlá na sebe. Sú preto vyrobené z ľahkého, ale odolného plastu, ktorý zaručuje maximálny komfort. 

Staňte sa víťazmi

Pod dravo vyzerajúcim povrchom slúchadiel nájdete technológie, vďaka ktorým získate dokonalý prehľad o situácii na bojisku. K tomu vám pomôžu predovšetkým 40 mm meniče produkujúce kvalitný zvuk optimalizovaný pre to, aby vám neunikol ani ten najtichší zvuk. Meniče majú tiež na svedomí detailný a krištáľovo čistý zvuk, ktorý je zárukou vášho herného víťazstva. Aby ste svojim spoluhráčom mohli rozdávať zrozumiteľné pokyny, je potrebné mať kvalitný mikrofón. Aj tým sú tieto slúchadlá vybavené. Všesmerný mikrofón zaznamená každé vaše slovo s jasnosťou a čistotou, ktorá zaistí precíznu tímovú koordináciu. Akonáhle mikrofón nebudete potrebovať, jednoducho ho môžete zasunúť späť do náušníku, aby bol v bezpečí. Je jedno, či hráte hry na počítači, sledujete filmy na tablete alebo počúvate hudbu na smartfóne, všetkým vašim požiadavkám slúchadlá vyhovejú. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jsou tyhle sluchatka na ps4

Dobrý deň, sú tieto slúchadlá veľkosťovo vhodné pre napr 14 rokov? Ďakujem.

Dobrý den mají tato sluchátka ovládání hlasitosti na káblíku nebo někde jinde?

Diskusia a poradňa k OZONE RAGE Z50 GLOW zelené
Príslušenstvo pre OZONE RAGE Z50 GLOW zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE RAGE Z50 GLOW zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 GLOW Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 GLOW Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE RAGE Z50 Glow zöld.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií