AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

OZONE RAGE Z90

Zobraziť katalóg
OZONE RAGE Z90
Herné slúchadlá – priestorový zvuk 5.1 - 3 reproduktory v každom slúchadle + subwoofer, pripojenie USB pozlátené, 40mm menič, impedancia 32Ohm, frekvenčná odozva 20Hz–20000Hz, LED podsvietenie, 3m kábel
71,86 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  OZ500s1 Produktové číslo:  OZRAGEZ90

OZONE RAGE Z90

OZONE RAGE Z90 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Nasaďte slúchadlá OZONE RAGE Z90 na uši, zapnite si svoju obľúbenú počítačovú hru a nechajte sa úplne pohltiť 5.1 kanálovým zvukom, vďaka ktorému si budete pripadať, ako keby ste sa ocitli priamo uprostred herného bojového hluku. S priestorovým zvukom, aký slúchadlá ponúkajú, budete vždy vedieť, odkiaľ prichádza nebezpečenstvo, preto stihnete včas zareagovať, nepriateľa zneškodniť a dosiahnuť vysnívané víťazstvo.

Kľúčové vlastnosti

  • Dravý dizajn, ktorý dokonale zapadne do akéhokoľvek hráčskeho brlohu
  • Náušníky z pamäťovej peny sa postarajú o pohodlie vašich uší
  • 5.1-kanálový zvuk vás úplne vtiahne do hry
  • Špičkový zvuk majú na starosti tri reproduktory v každom slúchadle a subwoofer
  • Nastavenie jednotlivých reproduktorov je možné vďaka ovládaču na prívodnom kábli
  • Rozkazy svojim spoluhráčom môžete vydávať prostredníctvom všesmerového odpojiteľného mikrofónu

Úplné pohodlie

Na prvý pohľad slúchadlá zaujmú dravým vzhľadom s LED osvietením po stranách náušníkov. Akonáhle si ich nasadíte, zistíte, že už iné slúchadlá nechcete. Náušníky sú vybavené mäkkým vystužením z pamäťovej peny potiahnutej kožou pre vaše maximálne pohodlie. Aj napriek robustnému zovňajšku sa nemusíte báť, že by slúchadlá príliš zaťažovali vašu hlavu. Necelých 392 gramov zaručí, že ich ani po dlhšom hraní nepocítite.

Prémiový zvuk pre vášnivých hráčov

O prémiové krištáľovo čisté a detailné zvukové podanie s hlbokými basmi sa postará predný, zadný a stredný reproduktor s dopomocou subwoofera. Vďaka tomu zažijete naozajstný priestorový zvuk a odhalíte aj skryté detaily vo svojich obľúbených hrách. Pomocou všesmerového mikrofónu sa môžete so spoluhráčmi dohovárať na spoločnej taktike. Akonáhle mikrofón nebudete potrebovať, stačí ho jednoducho odpojiť, aby vám neprekážal. Na prívodnom kábli nájdete praktické ovládanie, ktorým si pre maximálny audiozážitok prispôsobíte nastavenia jednotlivých reproduktorov slúchadiel.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vyzkoušel jste je někdo? Má těch víc reproduktorků nějaký smysl nebo je to jen obchodní tah? Jaká je "kvalita" hluku? Předpokládám, že nutných 6 zesilovačů je v té krabičce na kabelu napájené přes USB. Jak velký proud si USB vyžádá? Nebo se počítá se s tím, že je USB napojené natvrdo na 5V PC zdroje? Děkuji.

Príslušenstvo pre OZONE RAGE Z90
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií